Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 ianuarie 2017

MATEI - mesaj 8 ianuarie 2017

Sunt Matei, cu saluturi pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe această stație. În condițiile în care planeta, aflată pe calea ascensională, navighează pe valuri puternice de energie, anul vostru calendaristic 2017* promite să fie un an înbucurător. Valurile sunt câmpuri de lumină și din moment ce lumina și energia sunt una și aceeași energie, v-ați putea gândi că cei din lumea voastră trăiesc într-o nețărmurită mare de iubire. Vă oferim o scurtă meditație care să vă ajute să vă simțiți una cu această energie. Imaginați-vă un peisaj de o frumusețe neasemuită și vedeți-vă plutind ușor asupra acestui minunat decor. Simțiți apoi că deveniți una cu el și că savurați senzația binecuvântată de Unime a Toate câte sunt pe care o transmite. *(Anul Cocoșului de foc (Soare)).
S.U.A. Cum e cu președenția Statelor Unite? Energia din câmpul potențial al Pământului, care ține de acest subiect, se află într-o stare atât de neobișnuită încât nu o putem compara cu nimic. Vibrațiile din jurul pereședintelui ales, Donald Trump sunt chiar și mai joase decât până acum, vibrațiile care înconjoară majoritatea alegerilor lui pentru posturile de conducere sunt și ele joase în timp ce vibrațiile din jurul senatorului Bernie Sanders rămân în continuare, în mod constant, ridicate. Dacă am ști cum se vor termina toate acestea, v-am spune cu drag, dar această situație unică a vibrațiilor înalte și joase aflate într-o mișcare nebună și care coexistă aproape la egalitate nu ne oferă nicio indicație cu privire la un posibil rezultat. Ceea ce vă putem spune este că ținând cont de vibrațiile în continua creștere de pe planetă, orice se va întâmpla va fi, în cele din urmă, spre binele suprem al tuturor.
Vă rugăm să nu vă temeți că Rusia sau China ar putea începe un conflict armat cu Statele Unite, care ar putea escalada într-un război nuclear. În ciuda atitudinii retorice pe care unii analiști o consideră îngrijorătoare, niciunul din conducătorii acestor țări nu dorește să se implice într-un război care ar putea pune în pericol întreaga lume. Și dacă orice altă țară sau grup reacționar ar încerca să lanseze o rachetă nucleară, echipajele permanent în alertă ale navelor spațiale ce înconjoară Pământul ar împiedica detonarea acesteia. Acum e momentul bun să răspundem și altei întrebări: Nu, Iran nu dezvoltă în secret nicio armă nucleară.
ONU. Votul Consiliului de Securitate al ONU, de condamnare a construcției de colonii în Cisiordania ca fiind o violare a legii internaționale îl vedem ca fiind o înfrângere clară a Illuminatilor. Scopul Primului Ministru israelian, Benjamin Netanyahu, care se află în primele rânduri ale acestei societăți secrete, nu a fost niciodată acela de a servi interesele oamenilor săi sau de a face pace cu palestinienii. Pe lângă dorința de a menține regiunea destabilizată, astfel încât fondurile destinate apărării Israelului să continue să curgă, el ar mai vrea să stabilească o bază de putere a Illuminatilor în Ierusalim, de unde aceștia să-și poată exercita controlul asupra întregului Orient Mijlociu. Acest lucru nu se va întâmpla.
Clima. Furtunile și temperaturile record se datoreză atât tehnologiei de control al condițiilor meteorologice cât și deversărilor de substanțe chimice în atmosferă și altor factori de poluare toxică din atmosfera voastră. Așa că aveți dreptate să vă gândiți că Illuminati și nu Mama Natură se află la originea anomaliilor meteorologice, ei fiind răspunzători pentru toți factorii ce contribuie la aceste anomalii, factori ce întârzie întoarcerea planetei la un climat moderat global. Întețirea incidentelor geofizice vine din două surse: Una dintre ele o constituie extragerea combustibilului fosil prin minerit, foraje și fracking, cealaltă fiind eliberarea de către Pământ a negativității, care este parțial cauzată de aceste operații cu impact negativ asupra mediului.
Putin. FBI. Wall Street. Am fost întrebați dacă sursa noastră de ănformații referitoare la președintele rus, Vladimir Putin este îndreptățită să nege implicarea acestei țări în hackuirea emailurilor aparținând Comitetului Democratic National și de pe un computer personal, ceea ce contravine concluziilor serviciilor secrete americane, conform cărora Kremlinul este vinovat. Unii membrii ai familiei noastre universale, care traăiesc printre voi, lucrează în agențiile de servicii, principale, din întreaga lume – cei care lucrează în agențiile americane ne-au spus că ei au hackuit și au transmis mai departe e-mailurile – alți membri fiind specializați în găsirea „amprentelor” hackerilor.
Sursele noastre știu că Illuminati din cadrul acestor diverse agenții reportează informații false pentru a hrănii conflictul. Rapoartele prezentate președintelui Barack Obama dădeau vina pe Rusia, ceea ce a condus la mai multe sancțiuni împotriva acestei țări; toate acestea fiind conforme înclinației spre răzbunare a Illuminatilor – ei l-au dezinformat pe Obama, și au creat și mai multe probleme economice pentru Putin, deoarece ambii conducători au refuzat să li se alăture. Directorul FBI james Comey știe cine sunt hackerii și de ce au făcut publice e-mail-urile și dovezile incriminatoare pe care acestea le conțin; el nu a făcut publică informația din cauza presiunii amenințărilor venite din partea facțiunii Illuminati din spatele lui Hillary Clinton.
Așadar, prezența Illuminatilor încă mai afectează ce se întâmplă în lume voastră; cu toate acestea, rețeaua lor globală a fost dezrădăcinată, influența lor continuă să scadă și activitățile lor diabolice au ieșit la iveală chiar dacă au fost catalogate drept „știri false”. Indivizii aflați în poziții înalte din diverse țări sunt arestați, pierd alegerile sau demisionează; vor mai urma mulți alții și cei din rangurile inferioare se împrăștie. Controlul lor asupra Wall Street şi asupra pieţelor bursiere din Europa şi Asia se dezmembrează și același lucru se întâmplă şi cu imperiul lor bancar. Nu îşi vor mai putea păstra multă vreme imensele averi acumulate în mod ilegal şi imoral – forţele binelui le vor recupera și le vor folosi pentru a pune capăt sărăciei.
Sănătate. Extinderea formelor de energie regenerabile va conduce la reducerea treptată a industriilor care folosesc combustibilii fosili, vor ieși la iveală sursele de energie gratuită pe care le-au ținut ascunse și protejarea mediului înconjurător va pune capăt distrugerilor fără rost. Sistemele lor judiciare incorecte vor fi reformate, închisorile construite pentru profit vor dispărea și controlul mijloacelor de comunicare în masă în națiunile cu „presa liberă” va înceta și el.

Sistemul de sănătate – un adevărat labirint al aranjamentelor ilegale ce implică companiile farmaceutice și de asigurări,  producătorii de vaccinuri și de echipamente medicale și Organizația Mondială a Sănătății ca și FDA (Administrația Hranei și a Medicamentelor), CDC (Centrele pentru Prevenirea și Controlul Bolilor), NIH (Institutul Național pentru Sănătate), AMA (Asociația Medicală Americană), AHA (Asociația Cardiovasculară Americană) și alte astfel de grupuri din Statele Unite – vor reuși să scape de organizațiile aflate în proprietatea Illuminati sau infiltrate de către aceștia. Terapiile toxice vor fi înlocuite cu remedii sigure și naturale, ținute multă vreme ascunse și asistența medicală corespunzătoare va deveni accesibilă oricui.

Divide et Impera. În aceeaşi măsură în care bastionul Illuminatilor din aceste zone critice a afectat în mod negativ viaţa pe Pământ, cel mai eficient mijloc prin care aceştia au subjugat generaţie după generaţie a fost exploatarea oricărui tip de diferenţe între popoare, cu scopul creării ostilităţii şi diviziunii şi prin declanşarea războaielor. Oamenii de pretutindenea tânjesc după pace. Energia dorinţelor lor colective a căpătat un impuls de neoprit faţă de energia cuceririi şi acţiunile pe câmpul de luptă se vor linişti treptat. Industriile care produc maşinării de război vor produce ceea ce are nevoie o civilizaţie cooperantă şi progresivă; companii de construcţii cu management onorabil vor reconstrui oraşele distruse, banii care înainte erau folosiţi pentru războaie vor merge la proiecte şi programe menite să îmbunătăţească şi să înalţe viaţa.

Unele din aceste aceste activităţi se desfăşoară deja, altele încep şi altele sunt încă în fază de planificare, dar vibraţiile în creştere vor susţine toate aceste eforturi. Veţi avea dovada acestor lucruri, dar vă rugăm să nu vă aşteptaţi ca această desfăşurare continuă a transformării lumii să se întâmple fără rămăşiţe ale rezistenţei. Sunteţi bine pregătiţi să faceţi faţă acestor situaţii atunci când ele vor apărea şi să îi ajutaţi şi pe ceilalţi să o facă - preaiubiţi fraţi şi surori, v-aţi luat doctoratul în ingeniozitate, perseverenţă şi depăşirea obstacolelor!

Mulţi cititori care i-au scris mamei mele au menţionat că au 60, 70 sau 80 de ani. Dacă sunteţi în această grupă de vârstă, gândiţi-vă la schimbările cărora le-aţi fost martori pe măsură ce tehnologia a explodat în producţie, comunicaţii, energie, transporturi, computere, televiziune, asistenţă medicală, exploatarea spaţiului, divertisment, reţele de socializare şi da, armament. Nu este nevoie însă să fi trăit în aceste decenii ale inovaţiei şi modernizării pentru a-ţi da seama că rolul tehnologiei în lumea voastră de astăzi este de-a dreptul ameţitor.

Aţi putea spune că toate acestea constituie un preambul la răspunsul nostru la următoarea întrebare: "Cu vibraţiile de pe planetă înalte şi în creştere, de ce mai există atâta violenţă, bigotism şi lăcomie?"  Deoarece tehnologia a depăşit evoluţia societăţii în ce priveşte conştiinţa trează şi spirituală. Noi nu încercăm nicicum să criticăm - multe suflete au făcut salturi mari şi în acelaşi timp există motive pentru care multe altele nu le-au făcut.

Mai există zone de luptă... Ne gândim cu compasiune la membri familiei noastre de pe Pământ care trăiesc în zone de luptă neîntreruptă sau în tabere de refugiaţi aglomerate, deplângând moartea celor dragi; cei care trăiesc cu frică sub tiranie sau sunt flămânzi sau lipsiţi de adăpost într-un tărâm îmbelşugat - nu toate aceste suflete au ales să trăiască acest grad de durere sau greutăţi. Ne gândim cu tristeţe la membri familiei noastre care dau naştere acestor suferinţe - cei care conduc cu o mână de fier, sau care se simt superiori tuturor celor "diferiţi", sau care au dreptul de a-şi omorî "duşmanul"; cei care sunt atât de ancoraţi în lăcomie încât nu se pot gândi absolut deloc la milioanele de oameni care de abia supravieţuiesc.

Vibraţiile joase emise de nenumăratele gânduri, sentimente şi acţiuni ale tuturor acestor suflete sunt cuprinse în conştiinţa colectivă; şi conştiinţa colectivă fiind cea care materializează tot ce este pe Pământ, proliferarea vibraţiilor joase a încetinit ritmul evoluţiei societăţii din punct de vedere conştient şi spiritual. Lucrurile astea se schimbă - valurile de lumină mătură Pământul şi deschid din ce în ce mai multe inimi şi minţi şi tot ce se află pe nivelele vibraţionale joase va fi în cele din urmă îndepărtat.

" Ai spus că alte civilizaţii ne ajută. Eu nu văd cum. Nu ne-au scăpat de marea industrie farmaceutică, de marea industrie petrolieră, de marele sistem bancar, de Fratele cel Mare şi de toate celelate mari organizaţii." 
Celelalte civilizaţii vă ajută în orice fel este permis de legile universale. Ele pot determina defectarea focoaselor nucleare, deoarece Creatorul a decretat că niciodată nu vor mai exista explozii nucleare în spaţiu. Onorând alegerea liberă a Gaiei de a proteja corpul ei planetar şi toate formele lui de viaţă, ei au construit o reţea de lumină în jurul Pământului pentru a împiedica intrarea entităţilor inferioare din alte lumi şi deturnează cursul corpurilor cereşti şi a resturilor din spaţiu pentru a împiedica ciocnirea acestora cu planeta. Odată cu transmiterea masivă de lumină către Pământ şi echilibrarea impactului evenimentelor geofizice, fără a micşora cantitatea de negativitate eliberată, ei micşorează efectele toxice ale poluanţilor din aer, sol şi mări şi neutralizează toxinele din vaccinurile menite să cauzeze pandemii.

Deşi familiei din spaţiu îi este permis să ajute în moduri pe care voi nu le puteţi gestiona, ei nu se pot amesteca în liberul arbitru al sufletelor de pe Pământ decât cu o singură excepţie - orice individ care alege să lanseze focoase nucleare nu va reuşi. Şi nici nu pot membrii familiei noastre universale să vă impună ideile lor, chiar dacă aţi avea multe de câştigat de pe urma lor - conform legii universale, fiecare civilizaţie hotărăşte lumea pe care o doreşte şi trebuie să facă ceea ce este necesar pentru a împlini respectiva lume.

În orice caz, pe parcursul acestei ere fără precedent în univers, sufletele au ocazia de a completa într-o viaţă toate lecţiile karmice ale densităţii a treia, astfel încât să poată evolua şi în acelaşi timp, li se permite şi altor civilizaţii să îşi împărtăşească grelele poveri karmice. Mulţi extratereştrii au vrut să participe la acest unic eveniment şi cei selectaţi de către maeştrii planificatori ai Epocii de Aur ajută persoanele de pe Pământ, iluminând calea popoarelor spre lumea paşnică pe care şi-o doresc.

Dragilor, voi sunteţi printre aceia care au mers pe Pământ pentru a arăta oamenilor că iubirea este calea spre pace, bucurie, prosperitate, respect reciproc şi viaţa în armonie cu Natura. Trăindu-vă lumina fără teamă şi cu încredere, voi radiaţi iubire spre toţi cei din jurul vostru şi lucrurile nu se opresc aici. Energia iubirii este atât de puternică încât curge în jurul lumii şi în afară, în univers şi în cosmos. În Unimea Tuturor, totul, de oriunde ar fi, afectează toate celelelalte şi iubirea-lumina pe care o trimiteţi se întoarce nemăsurat - aceasta este amploarea şi puterea iubirii.

...că omul nu poate fi rănit decât de el însuși.
Diogene a spus aceasta și avea dreptate. Experiențele oamenilor sunt create în interior, de către fiecare în parte.

Nimeni din exterior nu-ți poate spune ce înseamnă ceva sau dacă ești sau nu „rănit”.
Dacă te simți rănit de ceva sau cineva, este doar rezultatul deciziei tale personale.

Poate fi dificil să auzi aceasta, dar este adevărat.

Te poți răzgândi în orice moment în legătură cu modul în care ceva te afectează.

 ____________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com

Nota de la Suzy: Urarile voastre de sarbatori si notele de multumire pentru aceste mesaje sunt foarte importante pentru mine -
va multumesc!


Niciun comentariu: