Faceți căutări pe acest blog

duminică, 8 ianuarie 2017

FREE ENERGY


Imagini pentru free energy teslaEnergia spatiului - inseamna vid, eter, altfel spus free energy. Un dispozitiv ingenios este Pila Karpan, formata din electrozi de platina si de aur si care se gaseste la Muzeul tehnicii din Parcul Carol.

Free energy chiar functioneaza. Poluam aerul, distrugem habitatele, distrugem mediul pentru ca modul in care luam energia e distructiv. La o simpla baterie, potentialul chimic dintre zinc si carbune genereaza curent electric... dar noi distrugem acest potential sugand rapid curentul...
In Univers potentialul poate fi multiplicat fara sa se consume, tot asa energia libera este gratuita. (Un inginer bacauan a inventat in 1989 automobilul cu apa, apa cu otet, ori cu vin!). Potentialul sau energia au aceeasi definitie.

Nicola Tesla a fost genial si creativ.
Toata lumea a auzit despre fantasticele inventii ale lui Nicola Tesla - tehnologii free energy. Spre exemplu, Pila Carpan din platina si aur - metale care nu sunt atacate de acidul sulfuric; ca dovada vie ele ramanand nealterate isi pastreza potentialul "for ever"'... daca pila nu e conectata si nu sugem rapid...
Tesla a creat un mijloc rudimentar pentru producerea energiei format dintr-o armatura in pamant, un radiator vechi, o bobina Tesla, plus antena polarizata in  final obtinand puterea de 5 KW!  Trebuie precizat ca Tesla a gandit si proiectat tot curentul alternativ pe care-l folosim si azi.
In Univers exista o Inteligenta care structureaza lucrurile. In Univers nu exista haos, pana la urma totul se ordoneaza. Memoria e activa pana la nivelul celei mai mici celule, astfel incat o samanta cu campul informational bruiat poate creste cu probleme...

Daniel Roxin: "Romania este o tara sub ocupatie."
Profesorul Florin Colceag vorbeste despre convertirea energiei pamantului, despre transformarea energiei telurice in energie electrica. Bobina Tesla este un dispozitiv de convertire a energiei din mediu in energie electrica. Un convector electric transforma energia electrica in energie termica. Tesla a creat energie electrica din... nimic.
Guvernelor din ultimii 26 de ani: Romania are inventii care ar acoperi toate datoriile, potentialul Romaniei este urias..., daca nu am fi subordonati, sclavii unor interese straine. Exista totusi si o rezistenta la schimbare, tendintele vadite de control si manipulare care pot fi evitate prin accesul la energie libera, hrana, libertate de miscare. Testele facute intr-un interval de 100 de ani arata ca nu s-au facut mari schimbari la nivel de inteligenta 26% dintre oameni sunt foarte inteligenti, doar 6-7% sunt morali, activi si creativi pentru societate, pentru schimbarea/dezvoltarea celorlalti  -  restul sunt lenesi, chiar lasi.
Se vorbeste despre free energy ca este gratis, libera - este vorba de libertate. De cativa ani se vorbeste despre antigravitatie, teleportare. Dar cei rai n-au scrupule si vor manipula, vor controla prostimea - din pespectiva manipulatorilor... Coruptia, hotia, crima (armele), conflicte create de marile puteri pentru resurse cu "potential" poluator sunt "rezolvate " prin violenta.
In fiecare zi mor de foame 20-30 de mii de oameni pe aceasta planeta. Zilnic citim despre multe sinucideri, accidente auto. Societatea de consum care ne consuma, ipocritii care ne vorbesc de moralitate, iubire...
Exista electrizare prin influenta, electrizare prin frecare, modificata in campul electrostatic si inmagazinata. Shauberger, marginalizat - alt geniu a produs motoare care genereaza antigravitatie. Modelul lui fizic sunt coarnele unei antilope africane; fluidul iese cu o acceleratie foarte mare, practic autodeceleratie. Stanley Ponz - ridiculizat si el, a creat fuziunea la rece.

Sursa: Florin Colceag in dialog cu Daniel Roxin, http://www.nasultv.ro
sursa foto: http://www.free-energy.ws/images/wardenclyffe.jpg

Niciun comentariu: