Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 octombrie 2016

Despre natura îngerilor

În acest mesaj dorim sa dezbatem perspectiva noastra cu privire la natura ingerilor. Ea nu are nimic de-a face cu religia. Are de-a face mai degraba cu realitatea interdimensionala.
Tinand cont de scopurile noastre, vom imparti tema despre ingeri in trei categorii mari.
Îngerii din tărâmurile spirituale
Aceste ființe efemere sunt campuri electromagnetice de inteligență, unele dintre ele avand o forma ce poate fi recunoscuta, iar altele nu. Aceste campuri electromagnetice de inteligenta interacționeaza cu fiintele umane in moduri unice, iar asteptarile si convingerile omului au foarte mare legatura cu natura experientei sale. Cu alte cuvinte, sistemul de credinte al fiintei umane influenteaza foarte mult experienta traita.
Ingerii din taramurile spirituale iau multe forme diferite si, in timp ce unii dintre ei au campuri energetice care dau impresia ca ar avea aripi, multi dintre ei nu au. Aceste tipuri de ingeri sunt fiinte create. Ele sunt campuri de forta de inteligenta, trimise in ether, in cosmos, ca sa indeplineasca ordinele ori sa preia actiunea creatorului lor.
Acest creator poate lua forma a ceea ce poate fi numit zeu, zeița, semizeu sau semizeița, fiinta interdimensionala, inteligenta extraterestra sau chiar fiinta umana. Aceste tipuri de îngeri nu au vointa proprie. Ele sunt create in scopul unic al unei intentii.
In majoritatea cazurilor, un inger isi va continua cu fermitate misiunea pana cand energia care l-a creat nu îl mai poate sustine. In cazuri foarte rare, aceste fiinte angelice, pot dovedi un nivel de constienta de sine si capacitatea de a face alegeri personale, independent de fiinta care le-a creat sau le-a dat nastere. Este un caz foarte rar dar el exista.
In aceasta categorie de ingeri, exista o multitudine de fiinte care au multe intentii diferite.
Tema principala a acestui mesaj sunt ingerii care au intentii pozitive ce sustin viata.
Îngerii lăuntrici
O a doua categorie de ingeri poate fi descrisa cel mai bine ca si campuri electromagnetice de inteligenta, ce exista doar in corpul uman. Acestea sunt campuri de forță de inteligență, create de emoțiile și convingerile ființei umane. Ele sunt forțe energetice subtile, care circula prin corpul omenesc, ca raspuns la convingeri si emotii. Ca fiinta umana, una din capacitatile importante pe care le aveti este aceea de a crea in corpul vostru forțe angelice, prin folosirea intentiei si emotiei pozitive. Vom reveni imediat la acest subiect extrem de important.
Inteligențele extraterestre
Aceasta a treia categorie de ingeri nu e deloc angelica, ci constituie o interpretare gresita.
Ea apare atunci cand o fiinta umana intalneste o inteligenta extraterestra. Acest gen de intalnire poate fi interpretat gresit, ca fiind o interactiune cu un inger. Multe din traditiile voastre spirituale si religioase contin intalniri si relatari despre intalniri cu fiinte angelice sau zei zeite care, in realitate, erau civilizatii extraterestre mai avansate.
Motivul pentru care dezbatem subiectul îngerilor este dublu.
Gândul, frica și schimbarea
Primul motiv este de ordin practic si are legatura cu supravietuirea voastra spirituala, pe parcursul schimbarilor uriase ce au loc pe Pământ. Schimbarile rapide de pe Pamant produc sentimentul reflex de frica. Cu putine exceptii, prin natura lor, fiintele umane nu au incredere in schimbare. Iar atunci cand se produc atat de multe schimbari cate au loc pe planeta voastra, aceasta reactie naturala de frica, ia proportii si pune in libertate in corpul vostru campuri electromagnetice de inteligenta care sunt daunatoare.
Ca sa contracarati acest lucru, vom discuta asadar despre crearea de consecinte pozitive in corpul voastru fizic, prin crearea de forme angelice subatomice. Stiintele voastre din domeniul psiho-neuro-imunologiei sau studiul felului in care gandurile si emotiile va influenteaza sistemul imunitar – precum si stiinta aparuta recent – epigenetica, care studiaza influenta gandurilor si emotiilor asupra ADN-ului, - sunt din ce in ce mai clare cu privire la agentii chimici si moleculari responsabili. Am dori insa sa ducem asta un pas mai departe, sugerandu-va ca de fapt, prin gandurile si sentimentele pe care le creati, creati in universul corpului vostru efecte ale campului cuantic.
Din cauza intensificarii fortelor haotice din lumea voastra, un numar tot mai mare de fiinte umane au sentimente crescute de frica, anxietate, ostilitate si saracire. Lista continua si, daca sunteti dispusi, ar fi usor sa va intariti convingerea ca traiti intr-o lume tot mai periculoasa si amenintatoare.
Aceasta e o evaluare corecta, dar, pe de alta parte, daca ramaneti pe aceasta insula a realitatii perceptuale, va veti crea in corp efecte nocive din punct de vedere biologic. Smecheria – daca exista vreuna – e sa contracarati aceasta perceptie, cu perioade individuale de refacere si usurare. Prin asta ne referim la faptul de a crea metode noi de a pune in circulatie consecinte benefice biologic, prin crearea de forme angelice subatomice.
Modul in care e realizat acest lucru este destul de complex. Dar, in forma lui cea mai simpla de fiecare data cand dati nastere la ganduri si sentimente pozitive, creati ingeri subatomici benefici biologic, ce se misca prin intermediul corpului vostru. Aceste campuri de forta produc efecte ale campului cuantic, ce declanseaza raspunsuri biologice benefice, reducand astfel influentele stresului.
Pe langa crearea intentionata de ganduri si sentimente pozitive, consideram ca o resursa benefica poate fi gasita in cea mai recenta meditatie pe care v-am dat-o: „Punctul de joncțiune al acestei meditații va fi New York, pe 2 octombrie, 2016, la un eveniment intitulat The Inner Streams: Words of Healing/Curenți interiori: lumi de vindecare. (...)
 În timpul acestei meditații acustice, va fi pusă o versiune mai lungă a Șuvoiului de lumină din lumile mai înalte, iar noi (hathorii) vom alterna cu Maria-Magdalena, pentru a cânta peste aceste coduri acustice. Această triadă de forțe sonice și psihice va lansa energetica de purificare și vindecare planetară liniștită.
Maria-Magdalena ni s-a alăturat aici datorită unui fapt simplu si interesant. Dominația și aservirea femeilor trebuie să ia sfârșit. Femininul trebuie să se ridice în echilibru cu masculinul. Simbolismul iconografic alchimic al Lunii pline trebuie să fie în echilibru cu Soarele. Este vorba de simbolismul interior al psihicului și nu de corpuri astronomice.
Energetica acestei prime lansări va dura douăzeci și patru de ore. Asta înseamnă că puteți participa plenar la prima energetică oricând, în intervalul celor douăzeci și
patru de ore, din orice loc în care vă aflați.
A doua armonică va dura patruzeci de zile. Dacă simțiți chemarea profundă de a sluji în acest fel binelui mai înalt (și aveți puterea de a o face, v-am ruga să faceți meditația oricând vă permite programul, în acea perioada de patruzeci de zile.
Nu uitați că în această perioadă de patruzeci de zile să faceți meditația mai întâi pentru voi. Altfel spus, înainte de a face meditația pentru lume, eliberați-vă.
A treia lansare este pentru aceia dintre voi care sunt Experți și Inițiați. Prin puterea gnozei (cunoașterii directe), veți ști și veți simții momentul potrivit pentru voi în care să faceți meditația mondială.
Pentru unii dintre voi, această acțiune va ontinua multe luni sau ani.” (Reluare citat dintr-un mesaj actualizat de la Hathori prin Tom Kenyon, channeling – septembrie 2016)
Consideram ca este de importanta vitala sa puneti in circulatie in corpul vostru, in mod constient si regulat, campuri de forta benefice biologic, in scopul de a contracara nebunia de proportii ce se agita in jurul vostru.
Am dori sa va indrumam spre un mesaj mai de la inceput, numit Extazul si inima, intrucat informatiile din el v-ar putea fi de folos.
Al doilea motiv pentru care dezbatem subiectul ingerilor e de natura planetara. La nivel colectiv treceti printr-un moment dificil si periculos. Fortele distrugatoare de pe planeta voastra si anume fanatismul religios, schimbarile climatice, lacomia si manipularea corporativa, precum si amenintarile groaznice la adresa insasi fundatiilor ecosistemului vostru – sunt in crestere.
(...)
Pe 2 septembrie 2016, a fost creat un punct de jonctiune. Prin intermediul unei meditatii mondiale au fost convocate numeroase si variate forme angelice ce sustin viata, intr-o alianta, in scopul protejarii si elevarii vietii pe aceasta planeta.
Daca constiinta umana se ridica la un nivel mai inalt decat cel care se manifesta in prezent, ea merita sa supravietuiasca. Daca nu se eleveaza, omenirea, asa cum o cunoasteti, ea nu va supravietui acestei tranzitii. Este un test de inteligenta cosmica colectiva, cu care va confruntati acum pe multe niveluri.
Crearea de catre noi a acestui punct de jonctiune, in jurul caruia, aceste campuri de inteligenta electromagnetica benefice se pot misca laolalta, ca o forta coerenta, este o propunere neobisnuita.
Si asta deoarece creatorii acestor ingeri provin din surse extraterestre si interdimensionale numeroase si diferite. Aceste „fiinte angelice” interactioneaza rareori intre ele, dar noi le chemam totusi la masa destinului, spre binele omenirii si a intregii vieti de pe aceasta planeta.

conspect si foto: Vio

Niciun comentariu: