Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 august 2016

Despre Inaltare in termeni practici - Fondatorii si Leah, prin Sal Rachele (II)


Inaltarea  spirituala

Din punct de vedere tehnic, inaltarea spirituala se produce atunci cand ne-am incheiat lectiile de suflet de pe Pamant si decidem sa ne parasim corpul si sa intram in taramurile mai inalte. Acesta a fost modul preferat de a parasi planul Pamantului al invatatorilor, misticilor, inteleptilor, preotilor, yoghinilor si ai altora asemenea. Odata eliberati de planul Pamantului, aveti optiunea fie de a va reincarna in mod voluntar, fie de a ramane intr-o stare neincarnata si a servi ca ghid spiritual pentru alte suflete, fie de a continua evolutia in dimensiunile mai inalte.
Ca parte a celei de a treia optiuni, va puteti reincarna pe o alta planeta ce vibreaza la o densitate mai inalta - caz in care v-ati putea fabrica un corp -, sau puteti intra intr-o forma existenta printr-un proces cunoscut sub numele de "walking in". Dat fiind ca sufletul vostru este fluid si capabil sa se fragmenteze in multe parti, ati putea alege o combinatie a acestor optiuni. O parte din sufletul vostru poate alege sa devina ghid spiritual pentru un suflet care se zbate pe Pamant, in timp ce o alta parte ar putea alege sa se incarneze intr-o lume de densitatea a 5-a din sistemul stelar Arcturus. Probabil o a treia parte va petrece un timp in taramurile mai inalte, impreuna cu membrii familiei voastre de suflet.
Dupa inaltarea spirituala, puteti alege sa va pastrati toate partile laolalta si sa deveniti o fiinta suverana aflata intr-o dimensiune mai inalta, cum ar fi un maestru inaltat in planurile celeste. Acest fapt va ofera ocazia de a ajuta simultan multe suflete aflate in multe realitati, nivele planuri si dimensiuni diferite.
De multe ori, maestri inaltati vor servi drept ghizi pentru acele suflete cantonate pe Pamant, care aproape si-au terminat lectiile karmice si se pregatesc sa se inalte spiritual. Rareori fiintele inaltate se vor incarna voluntar pe Pamant, cu intreaga lor fiinta, pentru a avea o influenta si mai mare asupra trezirii sufletelor cantonate pe Pamant. Asemenea fiinte devin adeseori luminariile si vizionarii unei anumite ere de pe Pamant.

Inaltarea fizica
Pana mai de curand, era destul de dificil sa va luati corpul fizic cu voi in taramurile mai inalte. Acum, datorita Dispensei Divine curente (discutata pe larg in scrierile anterioare), este posibil ca milioane de suflete evoluate sa treaca direct in Lumina fara sa mai treaca prin procesul mortii. Un avantaj al acestei metode de inaltare este ca puteti sa interactionati cu fiintele de pe Pamant, dar nu mai sunteti supusi legilor fizice pamantesti. Un alt avantaj este ca nu mai este nevoie sa va reincarnati pentru a re-experimenta Pamantul. Dupa cum stiti, reincarnarea este un proces anevoios, deoarece trebuie sa invatati iarasi sa mergeti si sa vorbiti, si sa incercati sa va reamintiti ceea ce ati invatat inainte de noua incarnare. Asadar, cel putin in prima parte a incarnarii voastre voluntare, se consuma multa energie ca sa invatati din nou ceea ce stiati deja in vietile voastre anterioare.
Pentru a va inalta fizic, este nevoie sa aveti integrate majoritatea, daca nu toate fragmentele voastre. Este necesar ca partea-parinte a sufletului vostru sa fie incorporata in corpul vostru fizic suficient de mult, incat sa regenereze sistemele corpului mai repede decat se deterioreaza aceasta din cauza legii a doua a termodinamicii.
Aproximativ trei zecimi din 1% din omenire se afla pe calea inaltarii fizice (aproximativ un om din 300). Faptul ca va aflati pe aceasta cale nu garanteaza automat succesul. Tot mai este posibil sa cadeti in dualitate, sa va accidentati sau sa va provocati cumva decesul fizic. Totusi, daca sunteti angajati intr-adevar pe calea inaltarii fizice, veti realiza acest lucru in aceasta viata, chiar daca trupul vostru are varsta de 80 sau 90 de ani.
Nu este nimic gresit in a alege inaltarea spirituala in locul inaltarii fizice. Este posibil sa estimati ca este prea dificil sa va refaceti corpul fizic curent, mai ales daca in prezent acesta este bolnav si se deterioreaza. Dar sa nu credeti ca nu aveti puterea sa va decideti soarta. Totusi sunteti fiinte puternice, creatoare si spirituale, chiar daca trupul vostru nu a fost curatat de toate tiparele karmice negative ale multor vieti desfasurate in intuneric.
Exista multe tehnici care va pot ajuta sa realizati inaltarea fizica. Totusi, tineti minte ca aceasta este o parte normala, naturala a evolutiei sufletului si, prin urmare, nu este nevoie sa invatati efectiv cum sa va inaltati fizic. Insa este nevoie sa indepartati toate obstacolele pe care le-ati pus in calea imbratisarii procesului vostru normal si natural de evolutie. Acest medium conduce periodic ateliere despre inaltarea fizica si va recomandam sa participati la unul dintre acestea atunci cand el se afla in zona voastra.
Daca va concentrati pe aducerea frecventelor mai inalte in corpul vostru si pe faptul de a-l reincarca mereu, veti atrage in viata voastra tehnicile, metodele, atelierele si oamenii care va vor cataliza procesul de inaltare.
Fragment din cartea "Integrarea sufletului", de Sal Rachele - Editura proxima mundi, 2013
http://www.proxima-mundi.ro/integrarea-sufletului

A sasea Dispensa Divina - Inaltarea in Masa
Atunci cand a fost introdusa spirala inaltarii, cerintele erau foarte stricte. Un suflet trebuia sa aiba aproape toata karma echilibrata, toate fragmentele de suflet reasamblate si sa fie capabil sa strapunga toate valurile uitarii (amneziei) inerente lumilor mai joase. Aceasta era o sarcina anevoioasa, iar pana cand a fost emisa A Sasea Dispensa, in anul 1950, numai aproximativ 300 de suflete reusisera sa iasa din roata reincarnarii si sa se indrepte spre spirala inaltarii. Aceste 300 de suflete au fost produsul a aproape 10 milioane de ani de locuire a Pamantului de catre oameni. Multe suflete au atins culmi foarte inalte de constienta, numai ca sa li se distruga corpurile atunci cand se prabuseau marile civilizatii (din cauza calamitatilor determinate de cicluri cosmice sau alte evenimente ceresti, razboaie, interventii ale extraterestrilor polarizati negativ, ori alte cauze).
A Sasea Dispensa a fost, in esenta, o hotarare luata de Dumnezeu, care decreteaza ca sufletele nu trebuie sa-si incheie complet karma si nici sa-si asambleze toate bucatile mai mici pentru a se inalta la nivelul urmator de vibratie.
Inaltarea in masa rezultanta din aceasta Dispensa este planificata sa aiba loc in etape, incepand aproximativ in anul 2012 si incheindu-se in jurul anului 2030. Acestea sunt numai perioadele majore de inaltare, fiind catalizate de cicluri si salturi cosmice. Sufletele vor continua sa se inalte si intre aceste valori majore ale inaltarii, dar nu in numar atat de mare ca in 2012, 2017 si 2030 - ani care corespund cu evenimente celeste majore. Aceste evenimente ceresti transforma campul electromagnetic din jurul Pamantului, care, la randul sau, face sa se precipite mutatii in ADN-ul oamenilor si a anumitor forme de viata. O descriere detaliata despre cum functioneaza aceasta va fi data mai tarziu in aceasta carte.
(...)
Fragment din cartea "Transformari planetare 2012-2030: Mesaje de la Fondatori"
de Sal Rachele. Ed.Proxima Mundi, 2011 - http://www.proxima-mundi.ro/transformari-planetare 2012-2030
Nota traducatorului George Acu : - ascension, in lb. engleza inseamna ridicarea vibratiilor. Dupa Sal Rachele - sensul de baza este  "ridicarea vibratiilor de la densitatea a 4-a la a 5-a."
conspect si foto: Vio

Niciun comentariu: