Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 iulie 2016

MATEI despre atacatorii sinucigasi

Continuarea mesajului din mai 2016...
Eruptia de explozii sinucigase a dat nastere la numeroase intrebari si in primul rand spunem ca a fi un atacator sinucigas nu este niciodata parte din contractul unui suflet. Deoarece contractul fiecarei persoane este parte dintr-o intelegere pre-natala facuta cu toti cei care doresc sa impartaseasca acea viata, el trebuie sa includa nu doar o persoana care ucide pe cineva pentru a echilibra o experienta in care a fost ucisa si o persoana care alege sa fie ucisa pentru a echilibra o alta viata, ci trebuie sa ofere tuturor participantilor ocazii de a trai ceea ce au ales pentru evolutia sufletului lor.
Este adevarat ca unele intelegeri includ suflete care doresc sa faca tranzitia in grup. In asemenea cazuri, o fac pentru a se pune in serviciul celorlalti, care au nevoie sa traiasca orice greutati emotionale si financiare ar putea urma unei tranzitii in grup. In functie de numarul de suflete implicate – numarul poate varia de la cativa oameni la multe mii – evenimentul poate fi legat de un mijloc de transport care are un accident, de trupe aflate in lupta, de membri ai familiei care locuiesc intr-o zona de conflagratie, de un dezastru natural sau de o raspandire rapida a unei boli contagioase.
Unii tineri care devin atacatori sinucigasi cu bomba sunt indoctrinati inca din copilarie sa creada ca ei trebuie sa-si apere religia omorand oameni de alta religie si ei pot actiona sub aceasta forma puternica de control al mintii. Trecerea in revista a vietii lor, din Nirvana, se dovedeste a fi foarte dificila emotional, deoarece ei isi dau seama de intrega masura a suferintei pe care ultima lor actiune a cauzat-o celorlalti. Deoarece ei au actionat in conformitate cu o programare foarte puternica, ei nu pot primi pedepse karmice foarte dure, si viata lor urmatoare va fi probabil dedicata ajutorarii celorlalti. Deoarece ei au actionat in conformitate cu o programare foarte puternica, ei nu pot primi pedepse karmice dure, si viata lor urmatoare va fi probabil dedicata ajutorarii celor nevoiasi din civilizatii de densitatea a treia care au inceput sa se trezeasca spiritual si constient.
Atacatorii sinucigasi adulti, care decid sa devina teroristi, actioneaza conform unui simt al puterii distorsionat si lipsit de grija in ceea ce priveste consecintele asupra celorlalti. In plus fata de o trecere a vietii extrem de dureroasa, in care sufera exact ca si persoanele ale caror vieti au fost distruse de auto-distrugerea lor, ei vor trai una dintre cele mai dificile vieti intr-o civilizatie inferioara, din a treia densitate, in care caruselul karmic se afla in plina miscare. Aceasta auto-incarcerare nu este determinata doar de ultimul act al vietii lor, ci si de energia dorintei de a ucide cat mai multi oameni posibil si actul in sine fiind atat de intunecat, depaseste toate celelalte aspecte ale vietilor lor.
Un cititor din Belgia, care locuieste langa aeroportul din Bruxelles, a scris: „Trebuie sa admit ca devine din ce in ce mai dificil sa imi pastrez pozitivismul si increderea in viitorul omenirii. Nu mai stiu ce sa le spun celorlalti cand sunt discutate astfel de lucruri (atacurile sinucigase). Devine din ce in ce mai dificil sa iti pastrezi convingerea ca dupa aceasta viata te asteapta o alta experienta. Ma intreb daca alti cititori ai mesajelor tale trec prin aceleasi indoieli. Daca si ei simt ca nu mai sunt conectati cu niciun fel de viata in afara corpului.”
Pierderea credintei in viitorul omenirii este de inteles ca reactie la violenta, atunci cand oamenii pe care ii cunosti sunt direct afectati si desi s-ar putea sa nu credeti ca „detasarea de lume” este o forma de gratie divina, ea este – este ragazul oferit inimii si mintii dupa soc, disperare si tristete. In asemenea momente, este dificil sa te gandesti la o viata dupa aceasta si sa gandesti vreo alinare in ceea ce pare doar o idee nebuloasa, aceea ca ar exista o lume glorioasa a spiritului, o lume a iubirii si pacii. Dar a te agata de aceasta realitate este ce va ridica moralul si va restaura increderea in hotararea omenirii si capacitatea ei de a face aceasta lume un loc cu mult mai bun decat este in clipa de fata. Iubiti frati si surori, va rog sa nu va indoiti ca aceasta transformare din interiorul civilizatiei Pamantului se intampla!
Cat despre dscutiile purtate cu oamenii despre evenimente tragice, lasati-va sentimentele adevarate sa curga. A plange este cu mult mai sanatos decat a-ti suprima cu stoicism sentimentele, asa ca lasati lacrimile sa curga din plin. Cereti ajutorul divin pentru vindecare, vedeti frumusetea Naturii, ganditi-va la miracolul nasterii, la inocenta copilasilor si la devotamentul animalului vostru de companie, sa stiti ca exista de departe mult mai mult bine decat rau in lumea voastra si ca lumina intareste in permanenta binele, slabind raul. Expresia voastra „timpul le vindeca pe toate” este adevarata doar in parte – depinde cum folositi voi timpul care aduce vindecare sau nu.
Ne luam ramas bun doar pentru moment, deoarece suntem mereu alaturi voua in iubire neconditionata.
Îi mulțumim Alexandrei Stan pentru traducere.
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

conspect: Vio

Niciun comentariu: