Faceți căutări pe acest blog

luni, 13 iunie 2016

Structura dimensionala si tranzitia Pamantului

Ramshi, Maestru Genetician / Arhitect Universal din dimensiunea a 12-a
Ramshi:  Dorim sa va oferim o perspectiva galactica, pentru a va ajuta sa vedeti o imagine mai ampla, ca sa intelegeti ca sunteti pe punctul de a va familiariza din nou cu comunitatea galactica. In primul rand, structura dimensionala -- cel putin particularitatile dimensiunilor a 3-a, a 4-a si a 5-a, iar apoi la ce va puteti astepta in anii urmatori.
Dupa cum stiti, dimensiunile sunt structurate intr-o maniera asemanatoare cu scara voastra muzicala. Exista note disonante si note armonioase. Iar ele sunt exact asa cum suna. Notele armonioase sunt intervale de frecventa unde are loc constructia, iar notele disonante sunt folosite atunci cand deconstruim materia. Vom face acest lucru uneori (sa deconstruim materia), atunci cand incepem sa proiectam sisteme; insa pentru a crea intervalele de frecventa ale dimensiunilor este uitilizat sunetul.
Intrebare: Asadar, care este diferenta dintre sunet si lumina, daca totul este frecventa si vibratie?
Ramshi: Diferenta apare in gama de frecvente. Din nou va spunem sa nu ganditi in termeni ierarhici. Mai inalt nu inseamna neaparat mai bun. De exemplu, lumina utilizeaza o unda de frecventa mai inalta (lungimea de unda mai scurta) pentru a se propaga. Asa este perceputa de simturi, ca lumina. Sunetul utilizeaza o alta banda de frecvente. Asa cum aveti materiale care in esenta au aceleasi elemente de constructie, anumite circumstante le vor modifica starea, cum ar fi apa care se transforma in gheata sau abur. Acelasi lucru este valabil si pentru sunet. In anumite conditii el se "traduce" in lumina. Astfel, pentru a construi universuri utilizam sunetul.
Dimensiunea a 3-a
Ramshi: Dimensiunea a 3-a apartine materialitatii. Apartine densitatii, corpurilor fizice, unde exista un ciclu complet. Se bazeaza pe geometria cercului: un inceput si un sfarsit, care apropo, se afla in acelasi punct. Nu este perceputa mereu ca o dimensiune a dualitatii. Numai anumite sectoare au adaugat acest strat. Unele sectoare se bucura de materialitate, dar, totusi isi amintesc conexiunile. Insa pentru moment, sa ne concentram atentia la aceasta galaxie plina de dualitate. In dimensiunea a 3-a exista unele limitari, cum ar fi deplasarea, deoarece exista limite pana la care poate rezista corpul uman; exista limite ale fortelor mareelor.
Exista iluzia timpului si structurii, formei si functiei. Dimensiunea a 3-a apartine gandului liniar. Acesta este filtrul - o ocazie de a nu vedea toate punctele deodata. El permite cuiva sa vada o perspectiva  in profunzime, pana la capatul sau; incepi din nou ca sa termini iarasi, in cadrul sau. Datorita sinelui vostru multidimensional, sunt adaugate straturi pentru a privi la fiecare experienta singulara, cu fiecare variabila de la inceput la sfarsit. Tanjiti sa aveti acea perspectiva deplina (multidimensionala). Este ceea ce sunteti. Numai ca o puteti limita foarte mult.
Asadar, aceasta este dimensiunea a treia in cateva cuvinte. Sectorul nostru de univers apartine dualitatii. Polaritate. Chiar zguduie lucrurile. Este posibil sa ne aflam in dimensiunea a 3-a si sa ne amintim alte dimensiuni, dar intr-o masura limitata, pentru ca ne amintim ce inseamna sa fim multidimensionali inseamna ca trebuie sa ne scoatem din joc. Face parte din experienta si dorinta dimensiunii a 3-a , sa putem privi in profunzime la o singura "perspectiva". Astfel, demoleaza scopul (de a fi tridimensionali).

Dimensiunea a 4-a
Ramshi: Dimensiunea a 4-a apartine schimbarii fluide. Este o zona de tranzitie, daca doriti sa spuneti astfel. Atunci cand cineva se scufunda in dimensiunile mai dense (1-3), este nevoie de un timp pentru ca sinele fragmentat sa se readapteze la experienta multidimensionala. Timpul si spatiul nu exista asa cum doriti sa existe. Ele curg liber si sunt maleabile. Imaginati-va ca timpul este ca un semn de carte. Puteti rasfoi cartile si puteti reveni acolo unde ati ramas. Atat timpul si spatiul continua sa existe, doar ca nu asa cum le percepeti in prezent.
Intrebare: Asadar, la ce ne putem astepta pe masura ce Pamantul isi ridica vibratiile?
Ramshi: La inceput marete. Procesul va fi gradat, iar multi dintre voi va veti misca inainte si inapoi. Dat fiind ca nu plecati definitiv si incepeti o viata cu totul noua, vor exista dificultati de a intelege complet evenimentele care au avut loc. Va fi ca un vis din care va treziti. Si, ca sa fim sinceri, ceea ce se va intampla d.p.d.v. emotional va fi o experienta cu totul noua, deoarece nicio planeta plina de fiinte constiente nu a mai facut acest lucru vreodata. Vedem viitoruri probabile, dar ele sunt rescrise in fiecare secunda.
Emotiile pot fi experimentate doar in "acum". Desi trecutul, prezentul si viitorul sunt una, daca mergem in viitor ca sa vedem, este ca si cum vedem un film. Nu traim experienta. Numai momentul prezent are acest potential. Arhiva emotionala este prezenta. Este dificil pentru noi sa ne acordam la emotii, adica la experienta noastra emotionala. Desigur, o avem pe cea proprie, dar atunci cand vedem inregistrarile Pamantului sau inregistrarile akashice, este dificil sa percepem emotiile. La fel cum urmarim un film, din cand in cand povestea ne va aduce intr-o stare emotionala de empatie. Nu este chiar acelasi lucru cu o experienta la prima mana. Dar este suficient de apropiata pentru a ne oferi o notiune a starii emotionale. Seamana foarte mult cu ea. De aceea nu exista substituent pentru incarnare. Este diferenta dintre a privi si a face.
Asadar, dimensiunea a 4-a este tranzitorie. Nu este un loc in care multi sa stea prea mult.
Intrebare: Oare fiecare dimensiune are o zona tranzitorie?
Ramshi: Nu toate. In principal, cele care sunt mai joase, din cauza densitatii. Taramurile de densitate mai usoara nu au nevoie de asa ceva.

Dimensiunea a 5-a
Ramshi: Dimensiunea 5-a este una fluida, a corpurilor de lumina, a formei cristaline. Acolo nu exista corp fizic. Lectiile dimensiunii a 5-a sunt armonicile, rezonanta, a invata sa va deplasati prin si sa explorati spatiul fara sa existe timp. Exista numai dorinta si manifestarea imediata. Gand si proiectie fizica. Armonici = armonie, rezonanta care coincide la anumite maxime. Este un experiment de explorare a creativitatii si intelegerii.

Vizualizarea timpului
Ramshi: Atunci cand vedem timpul si liniile temporale, ne concentram energia si gandul la un moment specific, acel "acum" pentru voi. Dar putem vedea, in timp ce ne proiectam lumina, trecutul si viitorul acelui "acum". Dat fiind ca momentul a fost structurat dintr-o serie specifica de circumstante din trecut, rezulta o serie unica de evenimente viitoare. Astfel cream realitati probabile, si astfel le putem vedea noi. Ne concentram atentia la versiunea "acum" a noastra care incearca acum sa se conecteze cu noi, versiunea "acum" care are emotii si care isi pune aceasta serie de intrebari. Asa facem atunci cand vrem sa privim la inregistrari sau la istorie.
Ne putem imagina acest lucru ca o banda de film cinematografic la care ne putem concentra pe momentul "acum" si vedem pe film animatia viitorului si trecutului. Nu poate fi altfel, iar ele nu pot fi separate. Asta inseamna atunci cand spunem ca ele sunt un singur lucru.
Asadar, atunci cand o fiinta vrea sa vada  DVD-ul, cum s-ar spune, din biblioteca akashica, ea nu poate simti emotia, decat daca urmareste momentul "acum". Ar fi ca si cum ati vedea filmul cu rapiditate, avand un semn de la care ati inceput. Daca vedeti viitorul in timp ce cadrele se deruleaza cu rapiditate, inseamna ca aveti doar o intrezarire. In realitate, nu simtiti si nu va conectati emotional. La fel este si pentru noi si, in timp ce putem vedea ce s-a intamplat - la fel cum voi vedeti un film - putem empatiza. Dar nu este exact acelasi lucru ca si cum am avea experienta directa. De aceea este atat de special faptul de a va putea incarna. Putem privi oricat dorim, dar nu este acelasi lucru cu a fi/face. Viata este foarte speciala si pretioasa. Si nu ne place sa privim cum petreceti un moment in teama, cand exista atat de multe ocazii promitatoare care va asteapta. Teama este o emotie foarte limitativa. Scapati de ea. Veti descoperi ca exista emotii mult mai incitante si mai implinitoare. Pamantul este unic datorita alcatuirii sale genetice - ne referim la vegetatie, fauna, oceane si atmosfera -, incat gama de emotii este imensa. Alte lumi nu sunt asa. Datorita diversitatii, numarul real de variabile, potentialul pentru dualitate, pentru extreme polare este atat de mare, incat un numar mare de emotii pot deveni experiente. Alte sectoare care apartin dualitatii sunt mult mai limitate. Problemele si experientele sunt limitate, astfel ca asa sunt si emotiile.
Intrebare: Ce sunt emotiile?
Ramshi: Viata spus la modul simplu. Conexiunea noastra cu Sursa. Forta noastra vitala. Intelectul reprezinta conexiunea cu corpul. Din nou dualitatea sectorului cu doua polaritati. Credeti sau nu, exista unele sectoare ale universului care au trei polaritati. Aceasta inseamna ca fiintele de acolo pot alege sa se manifeste liniar (sa experimenteze dualitatea) sau multidimensional (sa fie conectate cu toate lucrurile) la vointa, iar aceasta este urmatoarea voastra etapa de pe drumul vostru de a deveni multidimensionali. Ne vom misca inainte si inapoi. Unii dintre noi suntem in curs de pregatire, astfel incat atunci cand vor veni altii, ii vom ajuta sa faca tranzitia. Al treilea punct se afla intr-un alt taram (in unul sau doua taramuri). Nu in toate taramurile, ca in cazul integrarii depline in existenta multidimensionala.

Pamantul din dimensiunile a 4-a si a 5-a
Intrebare: Cum va fi/arata Pamantul din dimensiunea a 4-a ?
Ramshi: Vi se va parea destul de diferit, deoarece va fi pasnic si sanatos. Nu exista lipsuri si sentimentul dualitatii. Asadar, lucrurile pe care le asociem cu lipsurile (boala, saracia, negativitatea) inceteaza sa existe. Dat fiind ca nu exista limite, abandonati notiuni invechite. Nu va fi usor la inceput. Pamantul nu suporta lipsuri in acea dimensiune. Gandurile la aceasta sunt dificil de reconciliat. Va fi dificil sa intelegeti pe deplin de unde vine acel sentiment. Astfel ca vindecarea va fi extrem de importanta. Veti face multa procesare a portiunii dense a vietii voastre (dimensiunea a 3-a) si veti invata despre corpul energetic.
Intrebare: Ce se va intampla cu cei care nu isi ridica vibratiile?
Ramshi: Ne vom aminti de ei si inca vom mai simti o conexiune cu ei, dar nu vom plange pentru ei, asa cum am facut in dimensiunea a 3-a, deoarece intelegem lucrurile dintr-o perspectiva multidimensionala. Dar vor exista evenimente care vor separa, pentru a ajuta fiintele sa se hotarasca ce cale vor sa aleaga. Ele pot sa aleaga o cale a iluminarii sau se pot reincarna pe o alta planeta. Pamantul va inceta sa existe in dimensiunea a 3-a. La fel cum voi alegeti, la fel a ales si va alege si Pamantul. Planetele se afla in mai multe dimensiuni, dar ele aleg sa duca la bun sfarsit lectii si inceteaza sa ocupe anumite puncte in spatiul dimensional. La fel ca mine - nu ma mai incarnez sub forma de fiinte umane. Dar Pamantul va ramane in dimensiunile de la a 4-a la a 12-a. Se va alatura celorlalte planete din sistemul vostru solar, pe care nu le mai vedeti.
In toate dimensiunile, timpul exista sub forma de markeri. Timpul nu este intotdeauna liniar. Toata experienta este codata, astfel incat sa poata fi catalogata si stocata in biblioteci. Este tipul nostru de sistem zecimal Dewey*.  Multe carti bune de citit. Incat veti mai avea perceptia incetinita a timpului liniar, astfel ca da, veti ramane in dimensiunea a 4-a timp de cca. 80 de ani de-ai vostri. Dar va avea loc un alt salt constient in dimensiunea a 5-a, si toti locuitorii Pamantului or sa valorifice constiinta de a schimba. Aceasta inseamna ca prin dorinta, vointa si gand concentrat va veti folosi imaginatia si veti ridica vibratia Pamantului si il veti ajuta in mod constient, in conditiile in care de data aceasta planeta va face toata munca, in timp ce cea mai mare parte din omenire este inconstienta.
Odata cu saltul in dimensiunea a 5-a, va veni o vreme de eliberare deplina de gandirea liniara, spre o perspectiva multidimensionala deplina a realitatii. Iar in acest context urmeaza calatorii marete si explorarea galaxiei. A 5-a este o dimensiune a stapanirii salturilor interdimensionale si armonice. Se poate intra in plaje de frecvente inalte, dar nu acolo se concentreaza atentia voastra, astfel ca nu veti ramane acolo. Va fi ca un grup de scolari care fac o excursie la capitoliul local ca sa invete despre guvernul actual, dar care se intoarce la scoala pentru a aprofunda si a face si alte studii. Veti invata despre integritatea liniilor temporale si a structurilor dimensionale. Veti ajunge sa va jucati cu aceste lucruri. Sa va deplasati prin timp si sa explorati. Acesta este o explicatie foarte succinta a dimensiunii a 5-a.
Intrebare: Dar viata de zi cu zi? Cum este aceasta?
Ramshi: Asemanatoare. Veti continua sa aveti prieteni impreuna cu care sa va jucati si sa explorati. Familia voastra continua sa existe. Este ceva unic datorita acestui salt constient. Pe masura ce ne apropiem de aceste timpuri, vom incerca sa explicam mai in detaliu, pe masura ce veti dobandi capacitatea de a intelege aceste concepte noi. Deocamdata ele va depasesc complet.
*Sistemul zecimal Dewey  este un sistem de catalogare bibbliografica al carui proprietar si inventator a fost Melvil Dewey. Folosit prima data in 1876, de catre Dewey insusi, a fost ulterior masiv modificat, extins si revizuit. Intre 1876 si ziua de azi a trecut prin 22 de revizuiri (editii sau variante) majore, dintre care ultima a fost in 2003. Acest sistem de clasificare organizeaza si clasifica cartile pe rafturile unei biblioteci, intr-un mod specific si intr-o ordine repetabila care usureaza considerabil identificarea, gasirea si plasarea ulterioara a oricarei carti.

Traducere: George Acu, 28 martie 2014
http://higherfrequencies.net
conspect si foto: Vio

Niciun comentariu: