Faceți căutări pe acest blog

duminică, 11 octombrie 2015

Raport energetic pentru luna octombrie 2015 (Jennifer Hoffman)


In sfarsit am trecut la o luna noua si la o energie noua. Ultimele zile ale lui septembrie au fost cu adevarat grele, atunci cand procesand energia eclipselor, a planetelor retrograde si a aspectelor astrologice, le-am vazut reflectate pe scena lumii. In ultimele zile ale lui septembrie, am avut si o descarcare puternica de energie, care la inceput a parut grozava, pentru ca mai apoi sa ne dea tuturor o mare mahmureala energetica, atunci cand am incercat sa procesam si sa ne aliniem la aceste noi frecvente superioare. Suntem acolo unde trebuie sa fim pe calea noastra individuala si colectiva, nu ascultati pe nimeni care spune altceva.
Si odata lasate toate acestea in urma, ati putea crede ca octombrie va fi o luna cu „toate sistemele in functiune”, ceea ce va fi, intr-un anumit fel. Luna octombrie va fi o luna de invatare, de aliniere si rezonanta, in care trebuie mai intai sa actionam la nivel interior pentru a putea ajunge sa vedem rezultatele exterioare pe care le dorim. Nu este o chestiune de rabdare, este o chestiune de intentie, de a duce la bun sfarsit procesul si de a nu pierde din vedere rezultatul urmarit atunci cand va trebui sa va amintiti de ce faceti toate astea.
[...]
Energiile lunii octombrie 2015 va vor face sa va simtiti destul de asemanator cu situatiile in care cumparati mobila si trebuie sa o montati. Chiar daca sunt o veterana a mobilei Ikea, de fiecare data sunt putin nelinistita inainte sa asamblez o mobila noua. Daca cumva scot toate piesele si imi lipsesc niste suruburi, sau daca piesele componente nu se potrivesc din cauza ca nu sunt bine aliniate gaurile de asamblare? Daca odata ce voi termina de montat nu imi va place rezultatul?Si cea mai mare intrebare dintre toate, cat o sa dureze toata treaba? Din moment ce am facut acest lucru de cateva ori, am pus la punct o procedura. Imi adun uneltele de care am nevoie, scot toate piesele din cutie, le asez in ordinea asamblarii si pun instructiunile undeva unde sa le pot vedea dupa care ma apuc de treaba.
Stiu ca ma pot orienta dupa poza produsului final, in caz ca am intrebari. Am si momente in care ma intreb daca nu cumva am inebunit sa mai cumpar inca o piesa de mobilier pe care sa o montez, dar, de obicei, atunci cand termin proiectul, sunt multumita de rezultat. Si aceasta va fi povestea lunii octombrie. Avem toate uneltele si resursele, avem toate piesele si instructiunile de asamblare a noilor noastre rezultate. Este momentul sa ne facem singuri treaba, asa cum a fost intotdeauna. Si e musai sa adaugam si putina distractie in acest proces – viata poate fi o corvoada sau o aventura, este o chestiune de perspectiva, de intentie si de aliniere.
Deseori ne blocam sau ne ratacim deoarece suntem obisnuiti cu calea destinului in 3D, o cale mai rigida, pe care totul este prestabilit. Aceasta este calea karmei si a lectiilor noastre, cea pe care am incercat sa o depasim, vieti de-a randul. Chiar daca nu ne place aceasta cale, ea ne este familiara si asta ne da un anumit grad de confort. Cand insa parasim calea stiuta pentru una necunoscuta, devenim nervosi si nesiguri, ne temem sa nu facem ceva gresit sau sa cream un rezultat care sa nu ne placa. Avem instructiunile, care sunt transformarea noastra dorita. Avem si imagimea rezultatului, ceea ce ne dorim sa cream pe baza intentiei noastre. Si mai avem si uneltele si partile componente, adica tot ceea ce am invatat in calatoria noastra. Cum asamblam toate aceste elemente depinde doar de noi. Mai avem si potentialul de a ne afla in bucurie, care este o energie si nu o emotie. Este intentia noastra sa fim in bucurie, o actiune interioara care creaza o viata fericita si plina de bucurie.
Octombrie incepe cu ramasitele eclipselor din septembrie si cu un Mercur ce isi continua mersul retrograd, care se va incheia pe 7 octombrie, dar a carui umbra va continua pentru inca doua saptamani. In Balanta, acest lucru aduce probleme in cadrul relatiilor, cu ceilalti si cu noi insine, scotand in acelasi timp la lumina zonele in care ne auto-sabotam, ne limitam rezultatele si ne oprim inainte de a incepe. Mai tineti minte noul ciclu al lui Jupiter, care a inceput in luna septembrie (incheindu-l pe cel inceput in 2003)? In luna octombrie, acest ciclu primeste un impuls prin sprijinul suplimentar pe care il primeste Fecioara de la planetele Venus si Marte si pe data de 24 octombrie, atunci cand Soarele va intra in Scorpion, Luna va fi in Pesti, determinand un alt moment alfa/omega, asa cum a mai fost unul, in luna martie a acestui an. In acest punct, initiatul spiritual devine maestru si aici ne recunoastem si ne acceptam paradigmele divinitatii, pentru a le integra in omenescul nostru. Este un al moment al „raiului pe pamant” daca nu vom mai crede in „marea salvare” si vom incepe sa decidem cum ne vom alcatui acest viitor (rezultatele noastre).
Luna octombrie se incheie cu a treia conjunctie Venus/Marte a anului 2015, aceasta fiind la 20 de grade in Fecioara, acelasi grad ca si cel al eclipsei de pe 13 septembrie. Conjunctiile Venus/Marte sunt mai degraba rare si a avea trei astfel de evenimente intr-un singur an este ceva si mai rar. Putem accesa uniunea dintre divinul masculin si cel feminin – modul in care putem fi intregi in fiecare aspect al energiei noastre fiind, in acelasi timp, in bucurie. Luna octombrie ar putea sa para o luna in care predomina inceputurile false, reluarile si frustrarile, dar nu acesta este motivul oricarei amanari cu care ne vom confrunta. Trebuie sa invatam ca actiunile noastre interioare sunt cele care ne creaza realitatile exterioare. Cu cat mai clar ne definim rezultatele pe care le dorim si cu cat mai puternic ne exprimam intentiile, impreuna cu credintele, gandurile si actiunile ce sprijina aceste intentii, cu atat mai aproape va fi realitatea finita de viziunea noastra. Avem tendinta sa dam vina pe realitate, cand de fapt aceasta este numai o oglinda a intentiilor noastre si a credintelor care vin sau nu in sprijinul ei. Daca vom fi maestri, atunci trebuie sa ne asumam maiestria. Avem toate uneltele si piesele de care avem nevoie si in aceasta luna, creativitatea poate curge libera, daca vom renunta la indoielile si temerile noastre si ne vom lasa imaginatia sa cutreiere libera.
Si trebuie sa lasam si loc pentru miracole, deoarece odata porniti pe calea creativitatii (in loc de cea a karmei), vom avea acces la noi potentialuri si posibilitati despre care nu stiam ca ne pot fi disponibile. Intentiile pline de bucurie creaza rezultate pline de bucurie. Este o lucrare serioasa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o luam prea in serios. Ne putem distra in timp ce ne aflam pe calea inaltarii si de fapt, ea se va deschide cu mai multa gratie daca nu vom uita sa ne luam simtul umorului cu noi. Octombrie ar putea sa para ca incepe lent, dar va castiga treptat avant si in luna noiembrie putem incepe sa vedem rezultatele muncii noastre din intregul an, astfel incat sa putem incheia anul 2015 intr-o nota minunat de inaltatoare si sa incepem anul 2016 lasand toate acestea in urma noastra. Sa aveti o luna minunata.
=============================================
Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman. All rights reserved
foto: viocomsa


Niciun comentariu: