Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 mai 2015

UN MESAJ...CÂT O CARTE de la MATEI

Matei 22 aprilie 2015
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Intamplarile din ultimele cateva luni au determinat numerosi Lucratori intru Lumina sa intrebe si pe multi altii sa se gandeasca: de ce liberului arbitru al oamenilor care fac lucruri ingrozitoare i se acorda prioritate in fata liberului arbitru al celor care nu vor sa fie terorizati sau ucisi?
Preaiubita familie, niciodata nu i s-a acordat prioritate nimanui si nici nu i se va acorda. Conducatorii universurilor sunt obligati sa onoreze darul liberului arbitru, oferit de Creator fiecarui suflet – si Dumnezeu a incorporat acest edict in legile care guverneaza viata in acest univers. Asemenea tuturor celorlalte lucruri din existenta, legile sunt energie si energia nu are capacitatea de a gandi si, cu atat mai putin, de a prioritiza sau de a lua decizii in legatura cu absolut niciun lucru. Tot ce poate face energia este sa vibreze la o anumita frecventa sau la alta, in functie de modul in care este folosita – in cazul de fata fiind vorba despre folosirea ei de catre oamenii de pe Pamant.
Functionarea ordonata a universului necesita o continua activitate de echilibrare, in scopul evitarii dezechilibrarii frecventelor vibrationale si sufletele, in calitatea lor de microcosmosuri ale universului, ce pot afecta in orice clipa starea acestuia, au si ele propria lor lucrare de echilibrare. Inainte de nastere, ele – sau mai bine spus, noi toti! – intram in acorduri cu alte suflete si aceste acorduri cuprind toate contractele individuale ale participantilor, incluzand orice ar avea acestia nevoie pentru a-si echilibra alte vieti. Acest „orice” reprezinta karma.
In orice caz, deoarece Creatorul a decretat ca liberul arbitru are precedenta asupra oricarei alte prevederi, tot ceea ce este cuprins in contracte – chiar si faptul ca exista un contract – trebuie sa fie uitat, atunci cand sufletele se intrupeaza. De fapt, acesta este un aranjament bun – altminteri fiecare viata ar consta doar in urmarea unui program oarecare, fara sa presupuna luarea unor decizii si dobandirea unor invataturi, pe baza rezultatelor acestora. Si, desi prin contracte este permisa indrumarea prin intermediul mesajelor sufletului catre constiinta, toata lumea are liberul arbitru de a asculta aceasta indrumare sau de a se indeparta foarte mult de ea. In oricare dintre cazuri, sufletul are de-a face cu karma si asta nu este nici „bine” si nici „rau” – este modul in care ultima viata traita poate fi echilibrata in urmatoarea viata prin completarea karmei sau a lectiilor karmice din contractul sufletului.
Cateodata, anumite evenimente pot pune capat vietii, inainte de incheierea contractului. Asa s-a intamplat in cazul a doua evenimente recente si va vom impartasi ceea ce am aflat despre ele, de la colegii nostri din Nirvana. Dintre cele 150 de persoane aflate la bordul zboorului Germanwings 9525, numai trei ajunsesera la fereastra de flexibilitate continuta in clauza de longevitate a contractelor lor – adica, acele persoane isi incheiasera selectia de lectii, misiuni si alte experiente karmice si ar fi facut tranzitia catre viata spiritului in urmatoarele cateva zile sau saptamani.
Odata ajunsa in Nirvana, fiecare persoana a fost primita cu drag si salutata pe nume, corpurile lor eterice au fost inzdravenite si li s-a acordat o ingrijire blanda si specifica pentru tratarea tuturor traumelor psihice suferite in orice moment anterior prabusirii. Pe parcursul perioadei de vindecare, ei s-au aflat sub continua ingrijire a membrilor echipei medicale din campul de tranzitie a sufletelor.
Atunci cand noii sositi au fost gata sa se alature celorlalti aflati in lumea spiritelor, fiecaruia i s-a dat posibilitatea sa aleaga unde sa locuiasca si ce activitati isi doreste sa desfasoare si tuturor celor care nu isi completasera contractele li s-au oferit trei optiuni. Prima varianta a fost sa isi termine lectiile karmice in Nirvana, unde viata si invatatura sunt mult mai vesele decat pe Pamant. A doua posibilitate a fost sa primeasca credit intreg pentru lectiile partial invatate si sa se intrupeze relativ repede, printr-un nou acord, cu alte suflete, astfel incat sa isi poata continua restul contractului original ramas de indeplinit, la care sa adauge orice si-ar mai dori in noua viata. A treia optiune a fost ca in acord cu cineva de pe Pamant, sa poata face un aranjament pentru transferarea sufletului, sau pentru a deveni un „walk-in” (sa ia locul altui suflet, intr-un trup) – avantajul fiind „economisirea” anilor, prin intrarea direct intr-un corp adult si nu in unul de nou nascut. Deoarece aceasta varianta este mult mai complicata, ea constituie rareori alegerea sufletului.
Dorim sa va vorbim despre un alt aspect al prabusirii avionului. Consensul la care au ajuns specialistii vostri este acela ca Andreas Lubitz, co-pilotul avionului a planuit sa se sinucida prin prabusirea deliberata a avionului, fara sa tina cont de vietile tuturor celor aflati la bord. Conform echipei medicale care s-a ocupat de acordarea ingrijirilor speciale necesare pentru tratarea psihicului traumatizat al lui Andreas, acest lucru nu este adevarat, el recuperandu-se incet, din cauza profunzimii disperarii pe care a simtit-o, atunci cand a aflat ce s-a intamplat.
Ceea ce a folosit ca dovada in sustinerea parerii comune au fost eforturile hotarate ale tanarului de a-si depasi fragilitatea emotionala, acestea incluzand infomatiile de pe internet pe care el a simtit ca le-ar putea folosi intr-un mod pozitiv, pentru a-si intari procesul de gandire sanatoasa, mai ales pe parcursul zborurilor. La cateva clipe dupa ce pilotul a parasit cabina, constiinta lui Andreas a cedat – el nu isi aminteste acel moment sau ce a urmat dupa asta. Daca acest lucru ar fi cunoscut, chiar daca el nu i-ar putea consola pe cei care si-au pierdut persoanele dragi aflate in avion, ar putea totusi sa linisteasca, intr- o oarecare masura, mintea si inima familiei si prietenilor lui Andreas. Ar trebui sa adaugam ca el nu era una dintre cele trei persoane care isi incheiasera contractele.
Al doilea eveniment este masacrul de la universitatea keniana, comis de teroristii al- Shabaab, in care s-au pierdut aproape la fel de multe vieti ca si in cazul avionului prabusit. In orice caz, niciunul dintre contractele persoanelor care au murit in masacrul de la universitate nu avea o durata de viata care sa expire in acel moment si cu totii au beneficiat de cele trei variante prezentate mai sus. Am dori ca toata lumea sa poata cunoaste primirea iubitoare si personalizata care i-a fost facuta fiecarei persoane a carei viata s-a incheiat atunci, insa familiiile si prietenii dragi ai victimelor nu cunosc decat durerea nemasurata a inimii frante de socanta lor pierdere, lumea voastra cutremurandu-se in fata acestui comportament barbar, de neinteles.
Unele dintre contractele supravietuitorilor includeau o „experienta traumatizanta, neletala” avand flexibilitate in ceea ce priveste tipul si momentul acesteia – iar cele indurate de ei la universitate au implinit complet aceasta prevedere. Supravietuitorii care nu aveau nevoie de aceasta experienta pentru echilibrare o pot pune deoparte, ca un fel de „credit” pentru o alta viata, sau printr-un acord de grup, o pot darui altcuiva care se lupta cu lectii karmice mult mai dificile decat se asteptase; in ambele cazuri, dorinta supravietuitorului constituie un motor energetic in directia aleasa. Pentru supravietuitorii ale caror rani au urmari care nu au fost prevazute in contractele existente se vor face amendamente la nivelul sufletului pentru aducerea unor alte experiente care sa le faca vietile la fel de pline de inteles si de satisfacatoare, pe cat alesesera ei initial sa fie.
Deoarece autorii atacului si-au depasit cu mult prevederile contractuale ce le-ar fi echilibrat experientele anterioare, ei au determinat o karma ce va avea nevoie de cateva vieti la rand pentru a fi echilibrata. In Nirvana, ca si pe Pamant, vibratiile aflate in continua crestere interzic structurarea fizica si celulara cu o karma de o asemenea gravitate; atunci cand persoanele respective vor muri, energia vietii lor le va trage automat in lumea spiritului unei civilizatii joase, din a treia densitate, urmatoarea lor incarnare petrecandu-se in cadrul respectivei populatii.
Mai exista si un alt aspect al contractelor de dinaintea nasterii, care sunt menite sa asigure cresterea spirituala si constienta a tuturor participantilor care impart o anumita viata. Atunci cand viata unei persoane se incheie inainte de terminarea contractului, acest lucru ii afecteaza pe toti ceilalti din grup, dincolo de emotiile profunde pe care le resimt. Pentru adulti acest lucru ii poate include pe soti, copii, parinti, frati, alte rude, prieteni, colegi, pe toata lumea cu care persoana respectiva avea legaturi stranse sau ar fi dezvoltat astfel de legaturi, in anii urmatori. Cand tranzitia „prematura” i se intampla unui copil, pe langa familia lui pot fi afectati colegii de clasa, profesorii si prietenii, cat si toti cei care ar fi devenit importanti in viata sa, pe intreaga ei durata aleasa. Contractele fiecarei persoane care a avut sau ar fi avut un rol semnificativ in viata care a fost intrerupta trebuie amendate, pentru a le permite tuturor acestor persoane sa aiba oportunitati similare de incheiere a propriilor lectii karmice. Imperecherea initiala si ulterioara a sufletelor are loc in continuum, acolo unde toate lucrurile se intampla in acelasi timp.
Intr-un acord, rolul fiecaruia este important, cu toate acestea contractele individuale si scopul lor pot varia considerabil. De exemplu, un suflet poate conveni sa fie „capitanul”, ca sa spunem asa, ceea ce le da celorlalti participanti ocazia sa isi intareasca slabiciunile in una sau mai multe zone pe care le are sufletul lor de stapanit, cum ar fi rabdarea, generozitatea, umilinta, iertarea, compasiunea, auto-disciplina, cinstea, bunatatea, cresterea cu intelepciune a copiilor, harnicia. In aceste cazuri, „capitanul” ii serveste pe ceilalti nu prin criticarea lipsurilor lor, ci dandu-le exemplul atitudinii si coportamentului sau admirabil, pe care ceilalti sa fie inspirati sa il copieze.
O alta varianta este ca un suflet sa aleaga sa expuna caracteristici de nedorit cum ar fi gelozia, furia necontrolata, egoismul, lenea, aroganta, zgarcenia, resentimentele sau lipsa de credibilitate. Daca prin observarea comportamentului suparator, jignitor si contraproductiv al respectivei persoane, ceilalti invata prin acordul stabilit sa nu se comporte in acest fel, ei isi pot echilibra alte vieti in care au avut una sau mai multe dintre aceste trasaturi dominante.
Daca o persoana este menita sa devina foarte cunoscuta si respectata, aranjamentul „capitan – echipa” poate fi inversat, pentru a include un mic numar de participanti ale caror valori, realizari, incurajari si asistenta sa reprezinte factori de motivare puternici pentru ca persoana respectiva sa adere la standarde inalte, sa persevereze in ciuda opozitiei si obstacolelor si sa continue sa se straduiasca pana la atingerea telurilor sale importante. Acelasi lucru se poate intampla si in cazul in care individul respectiv recunoaste meritele unei anumite persoane ca fiind sursa de inspiratie a succesului sau.
De obicei, sufletele aleg sa traiasca in conditii de saracie, pentru a echilibra o viata de bogatie si pace, in care nu a existat interesul de a-i ajuta pe cei aflati in nevoi.
Atunci cand un suflet se intrupeaza intr-o regiune devastata de razboi si saracie si este orfan de mic, trebuind sa se descurce singur, acest lucru se poate intampla pentru ca el sa experimenteze frica si greutatile drastice pe care le-a cauzat copiilor, prin actiunile sufletului sau, intr-o alta viata.
Un suflet poate alege si o viata scurta, intr-o familie iubitoare si un mediu pasnic, pentru a se odihni dupa o viata lunga si obositoare de truda in serviciul scopurilor altora. Pierderea unui copil le ofera membrilor familiei sale ocazia de a-si canaliza durerea in activitati semnificative; ea poate intari legaturile familiale sau le poate destrama, oricare ar fi rezultatul necesar pentru obtinerea echilibrului.
Dupa cum arata exemplele noastre, acordurile pot cuprinde mai multi participanti sau doar cativa, niciunul dintre ei ne stiind ce anume s-a convenit. Daca aveti constiinta impacata in privinta deciziilor care afecteaza viata celorlalti, acesta reprezinta un indiciu al faptului ca actionati in conformitate cu rolul vostru din contract, nu exista insa nicio modalitate de a afla daca principalii oameni din viata voastra isi respecta sau nu propriile prevederi – asta este indrumarea spiritulala, ea nu inseamna judecarea celorlalti. Acest lucru nu inseamna niciodata sa iertati actiuni pe care le considerati nedrepte sau condamnabile, ci mai degraba sa va opriti de la a judeca persoanele implicate.
Daca lumina creste cu adevarat pe planeta, atunci de ce exista inca atat de multa violenta si brutalitate? In mesajele anterioare, am spus ca un efect al cresterii intensitatii Luminii il constituie amplificarea caracteristicilor umane, comportamentul „bun” devenind si mai bun si cel „rau” inrautatindu-se. Majoritatea oamenilor din lumea voastra raspund in mod pozitiv, fiind mai buni unii cu ceilalti, mai atenti, mai generosi, mai cooperanti, mai saritori si mai deschisi la minte. Aceste lucruri nu ajung pe prima pagina a ziarelor, asa ca nu prea auziti despre ele.
Oricum, chiar daca principalele mijloace mass-media inca se mai concentreaza asupra indivizilor si a grupurilor organizate ale caror actiuni sunt violente si brutale, stirile includ si evolutii pozitive. Auziti despre inovatii legate de sursele de energie reciclabile si despre descoperiri in domeniul cercetarii medicale; cetatenii isi renoveaza satele, orasele si metropolele; se fac eforturi tot mai mari pentru protectia si restaurarea mediului si din cand in cand, multimilionarii isi impart, cu marinimie, averile.
E adevarat ca mai sunt multe de facut si se vor face, dar va rugam sa va onorati pe voi insiva, asa cum o facem noi si sa sarbatoriti alaturi de noi, imensele progrese pe care le-ati facut pana acum. Voi cei care stiti ca sunteti Lucratori intru Lumina si multele milioane care sunt si ei, dar s-ar putea sa nu stie aceasta denumire, va aflati in avangarda societatii voastre, voi sunteti cei care va conduceti lumea in mod constant, in directia cea buna.
Sa va dam un exemplu al aspectelor pozitive si negative ale amplificarii luminii. Dupa ani buni de sanctiuni aplicate Iranului pentru programul sau nuclear, o serie de discutii purtate intre conducatorii acestei tari si altii, au condus la obtinerea unui cadru pentru o solutie diplomatica, prin care ambele parti fac concesiuni pentru atingerea unui stadiu initial de cooperare. Desi mare parte din lumea voastra a primit acest lucru ca pe un prim pas pozitiv, el a fost respins cu putere de negativitatea in crestere, a celor din randul Illuminati-lor sau aflati sub influenta acestora si care isi doresc ca aceasta problema sa fie gestionata prin forta armelor. Numai cei aflati la varful Illuminati-lor se agata in continuare de iluzia ca destabilizarea Orientului Mijlociu le va permite sa capete controlul asupra acestei regiuni si sa isi continue marsul spre domantia mondiala.
Cititorii au intrebat daca urmatoarele zvonuri sunt adevarate: Un asteroid va distruge Pamantul in luna septembrie. O forta de politie militarizata va strange toti dizidentii din Statele Unite si ii va incarcera in tabere operate de FEMA. Trupe straine au fost aduse pentru a-i executa pe americani, deoarece armata SUA nu va trage in proprii cetateni. Multe milioane vor pieri ca urmare a ridicarii nivelului marii si a inundatiilor de-a lungul coastei. Cabala controleaza mintile oamenilor prin inocularea unor microcipuri programate. Illuminati vor determina haosul global prin crearea unei holograme reprezentand extraterestrii invadatori, despre care vor pretinde ca sunt fortele Antichristului. Un act terorist sau altul vor constitui scuza pentru introducerea legii martiale. O civilizatie intunecata ce pretinde ca este binevoitoare inconjoara Pamantul. Cel de-al treilea razboi mondial va incepe prin lansarea intentionata sau accidentala a unei rachete nucleare. Livrarea unor „pachete de prosperitate” este iminenta. Cabala pregateste zone aflate sub un numar de cladiri pentru a servi drept adaposturi temporare, trasee de evacuare si/sau arsenale.
Toate acestea sunt exemple de informatii distorsionate, de opinii dezinformate sau de interpretari eronate, planuri de rezerva expirate de mult, posibile schimbari ale marii/solului de mult expirate, minciuni apartinand unei strategii de instaurare a fricii sau neadevaruri din mesaje transmise prin channeling de catre entitati joase, care pretind sa fie surse respectate de Lumina. Si, in plus, nu toata informatia care circula pe internet si nici absolut tot ce le spun mediumurile, clientilor lor este adevarat. O cititoare a scris povestind ce i-a spus un medium, prietenului sau: Oamenii de pe Pamant vor fi transportati pe o planeta mare, suficient de mare sa poata gazdui intreaga populatie pamanteana. Ar fi o calatorie salvatoare care ar dura cateva saptamani, deoarece mediul de pe Pamant va deveni de nelocuit. Un grup prietenos si mai avansat a spus ca isi ofera ajutorul pentru a crea o experienta mai buna, pasnica si iubitoare si care suna bine. Cititoarea a adaugat intrebarea ei: „Stii cumva daca oamenii vor fi mutati de pe planeta Pamant intr-un an care se incheie cu cifra 9?”
Avand in vedere ca sunteti inundati cu informatii, unele dintre ele socante sau inspaimantatoare, multe dintre ele contradictorii si pentru ca stim ca uneori va este greu sa discerneti ce este sau nu adevarat, noi va spunem, dragilor, urmatoarele: atunci cand aveti ganduri neclare, referitoare la o anumita problema pe care o simtiti importanta, puneti-va intrebarea in sinea voastra si apoi faceti mintea sa taca si ascultati ce primiti din inima si din suflet. Dumnezeu a spus: „inima este casa sufletului” – si sufletul stie adevarul.
Cineva care stia despre excursia pe care a facut-o mama mea recent, in vizita la familia noastra din Peru, a intrebat daca au fost cumva implicati extraterestrii in disparitia incasilor din Machu Pichu sau in constructia cladirilor antice, construite din bolovani de sute de tone, imbinati perfect. S-ar putea sa va intereseze raspunsurile.
Atunci cand locuitorii din Machu Pichu au aflat ca fortele spaniole au ajuns la Cusco si ca isi continua marsul sangeros, coborand de pe acele pozitii inalte, ei au inceput sa isi construiasca o cale de coborare, de partea cealalta a comunitatii lor, situate pe un platou mai jos, din Anzi; cand aceasta a fost gata, si-au inceput calatoria spre siguranta, ultimul plecat ascunzand urmele cararii. Chiar daca aceasta cale a fost descoperita printre ruine, nu s—a facut aproape nicio conexiune intre existenta si scopul ei.
Pentru a raspunde necesitatii peruvienilor de a avea monumente si ziduri de piatra puternice si inalte, membri civilizatiilor avansate, care traiau printre ei, au folosit teleportarea, levitatia si tehnologia laser. O asistenta similara a fost acordata si in alte zone in care bolovani imensi au fost transportati pe distante foarte lungi, catre santierele de constructie ale piramidelor, ale structurilor asemanatoare celei de la Stonehenge si ale capetelor din Insula Pastelui.
Oamenii care traiau in acele timpuri au fost foarte recunoscatori extraterestrilor pentru prietenia si ajutorul lor. Dragilor, voi aveti infinit mai multe motive sa fiti recunoscatori – familia voastra universala a salvat cu adevarat viata planetei voastre in urma cu 80 de ani, ei ajutandu-va in continuare, in mod vital, de atunci. Fiintele luminate din intreg acest univers asteapta cu nerabdare ziua in care popoarele din alte civilizatii, care se afla in nave situate deasupra voastra, traiesc printre voi sau traiesc in Pamantul Interior va vor putea saluta ca membri iubiti ai familiei ce sunteti.
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Niciun comentariu: