Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Degetul lui Dumnezeu (Luna Noua in Pesti)

RE_Eclipsa de Soare si mai ales analiza LUNII NOI din PESTI
Nordul Europei, Asiei si Insulele Feroe sunt cele mai afectate...

In astrologie, eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente memorabile atat la nivel personal cat si social. Toate eclipsele vorbesc despre schimbari, dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia.
O Eclipsa de Soare (inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui nod Lunar, sunt energii noi, de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri sunt radicale, apare o directie noua, o noua experienta. Eclipsa de Soare din 20 martie 2015 a fost o eclipsa totala de Soare, Luna este foarte aproape de Pamant in alinierea perfecta cu Soarele. LUNA este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare, este un lucru rar, aceasta eclipsa a durat 2 minute si 47 de secunde, faza ei totala fiind vizibila in Insulele Feroe. Asta insemnand ca nordul Europei, Asiei si Insulele Feroe sunt cele mai afectate...
Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar si poate corespunde cu o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care ne tin in umbra, care ne devitalizeaza.
Semnul Pesti este adesea legat de iluzii, vise fara granite reale, credulitate extrema ce poate conduce in permanenta la dezamagiri, sensibilitate imensa, mila, putere de a ierta, compasiune. Stabilirea unui paradis aici pe Pamant este un vis important dar greu de realizat pentru cei din semnul Pestilor. Hipersensibilitatea, teama de critica, mandria interioara, pot face comunicarea foarte grea pentru acest semn dual.
Semnul Pesti reprezentat de doi pesti ce înoata in directii opuse trebuie sa se confrunte tot timpul cu dilema reunirii a doua dimensiuni foarte diferite, una pamanteasca si una divina.
Aceasta Eclipsa de Soare in Pesti ne poate pune fata in fata cu tot ce este mai rau sau mai bun in crezurile noastre, dorinte, nevoi, iubire, compasiune, ajutor neconditionat, acuma putem vedea rezultatele sacrificiilor noastre, de fapt, ne putem da seama daca merita sa facem aceste sacrificii in anumite domenii de viata (unde avem semnul Pesti in harta natala). Nodul Sud in Berbec vorbeste despre egoism, impulsivitate dar si calitati latente. Este intelept sa descoperim si sa folosim aceste calitati adormite (aurul adus cu noi din alte incarnari), sa dam deoparte vechile tipare (egoism, nerabdare, graba, capricii de moment, propriile nevoi emotionale), si apoi sa mergem in directia Nodului Nord in Balanta, viata in doi, relatii, echilibru, Iubire, pace, armonie.
Eclipsa de Soare din Pesti sustinuta de Nodul Sud lunar in Berbec energizeaza casa X, o casa unghiulara ce da forta acestei energii. Deci aceasta eclipsa va pune un accent deosebit pe cariera, statut social, bogatie, valoarea noastra. Casa X este legata si de cei care au autoritate asupra noastra, in consecinta aici ne intalnim cu puterea parintilor, sefi, guvern, presedinte, Dumnezeu. Vocatia apartine casei IX, in timp ce Casa X este cu FAPTELE, ce vrem sa realizam in aceasta lume, aici si acum, cariera, obiectivele profesionale, ambitiile si motivatiile sufletului intra in joc. Angajatorii si regulile lor, guvernul care ne influenteaza viata.
Eclipsa de Soare in casa X – casa naturala a lui Saturn poate fi un judecator aspru si dur pentru cei care au ajuns ‘sus’ nemeritat, releva unele secrete, jocuri ale puterii, mizeria morala. Ambitiile implinite fara prea multa munca, dar prin diferite metode neortodoxe, energia acestei eclipse poate detrona si un rege...

Degetul lui Dumnezeu
Eclipsa totala de Soare din Pesti are o configuratie numita YOD sau degetul lui Dumnezeu cu Jupiter guvernatorul traditional al Pisces situat in punctul focar care ne pregateste sa intelegem scopul noastru divin. Un Yod implica planete asezate intr-un triunghi isoscel alungit format din doua planete in sextil (aspect benefic de 60 de grade) si ambele planete in aspect de inconjunctie (aspect de 150 de grade, cu orb de maxim 3 grade) cu o a treia planeta numita focar – in cazul astrogramei/temei Luna Noua in Pesti este vorba de mai-sus-pomenitul Jupiter aflat in aspect de inconjunctie cu Mercur/Neptun in Pesti sextil cu Pluton din Capricorn. Degetul lui Dumnezeu arata spre aspectul benefic de sextil (60 de grade) între Mercur in Pesti in conjuctie cu Neptun tot in Pisces si Pluton din Capricorn - mintea noastra poate citi in biblioteca astrala, putem merge dincolo de aparente, prin increderea in propriile forte, perseverenta, o viziune clara, infruntând necunoscutul, avand incredere in ceilalti, primim ce avem nevoie... Neptun – imaginea, viziunea clara/limpede este prezent si el in acest dialog astral, ajutandu-ne sa ne linistim prin purificarea ratiunii si controlul mental al emotiilor/sensibilitatilor. Degetul’ sau mana destinului este un punct de bifurcatie, de cotitura, de transformare, criza care schimba calea noastra.
Un aspect de inconjunctie intre Mercur si Jupiter retrograd in Leo are ca nota dominanta exagerarea problemelor din viata noastra in bine sau in rau. Ar trebui sa incercam sa judecam dupa fapte concrete nu dupa false teorii, zvonuri, barfe, menite sa evite luarea unor decizii juste/corecte.
Inconjunctia dintre Jupiter retrograd in Leu si Saturn cere eforturi sustinute, ajustari pâna ajungem sa raspundem corect la intrebarile/problemele puse in trecut.
Jupiter retrograd (se repeta ceva datorita unor abordari gresite) – planeta focar al acestei configuratii Yod ne spune ca tot ce tine de valorile noastre, banii nostri, banii acestei tari, traditii, bogatii naturale, cultura acestui popor, politica interna si externa, relatia cu legile, justitia, au fost abordate gresit, provocând erori grave care trebuiesc reparate in urmatoarea perioada/ciclu anual.

Conspect dupa Adriana Tudosa

In definitiv, este vorba de autoeducatie. Trebuie sa ne schimbam o serie de mentalitati, ideologii, dogme, ori filosofii de viata gresite.
Preotul, Învatatorul si Medicul EU SUNT! Punct.

Vio bacsi

Niciun comentariu: