Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 decembrie 2013

Previziuni pentru Romania in urmatorii 5-10 ani (I)


Trezirea planetara, solarienii si viitorul Romaniei

Sinteza unei conversatii gen „transmisie printr-un medium” dintre Remerra si ARAL

Urmariti unul dintre cele mai realiste, logice, pragmatice, usor de perceput texte de gen

Cu putin timp in urma am simtit nevoia sa fac un salt temporal. Ma interesa perioada de la jumatatea secolului, undeva in jurul anilor 2050-2060. Am vrut sa aflu daca, plecand de la planul si conditiile de acum, programul 2016-2100 se va desfasura asa cum trebuie. Remerra (RR) mai dorea sa stie daca va fi bine pregatita calea pentru intruparea lui Zamolxe, plecand de la planul actual.

Raspunsul lui Aral („ra”=Soare, „al Soarelui”,  solarian -vibrand pe un plan superior): „Nu trebuie sa va puna pe ganduri noul flux de suflete care se va intrupa pe Terra in urmatoarele sute de ani. Ba dimpotriva! Acestia vor ajuta omenirea sa intre in marea familie a civilizatiilor din aceasta galaxie. RR continua spunand ca in saltul temporal a perceput acelasi pamant destul de clar diferentiat intre doua categorii de oameni. Pe de-o parte erau aceleasi orase ca si acum, cu infrastructura si dinamica actuala, si mai poate spune ca simtea o vibratie ceva mai ridicata decat cea de acum. Pe de alta parte a perceput acelasi pamant, dar destul de clar diferentiat intre doua categorii de oameni, manifestand altfel de energii – cu vibratii mult mai ridicate. Acestia isi desfasurau activitatea in comunitati mai mici, dar pareau sa coexiste cumva cu ceilalti, din prima categorie. Pareau sa lucreze impreuna la toate nivelurile, dar aveau si activitati la care participau doar ei. RR: „Simtisem ca in fiecare tara erau astfel de comunitati. Nimic rau pana acum, doar ca am observat dezvoltandu-se un suflet colectiv care este total diferit fata de sufletele colective pamantene. Mi-a fost clar ca acesti „noi veniti” vor aduce o noua cultura, care va anihila aproape tot ce am obtinut in ultimii 5-6 mii de ani. Si nu ma efer doar la mentalitati negative, ci efectiv la tot ce inseamna societatea umana de azi. Ca si cum s-ar sterge o tabla si s-ar rescrie totul”…”

Aral: „In dinamica sociala a urmatorilor zeci de ani nu va exista nici un conflict intre generatii. Noi, adica cei deja intrupati pe Pamant, suntem din aceeasi familie galactica cu cei care vor veni. Noi (civilizatia Kamor) nu suntem o civilizatie diferita. Bruma noastra de cultura se bazeaza pe experienta dualitatii din ultimii 2-3 mii de ani. Noi am pregatit intr-o oarecare masura calea celorlalti. Omenirea nu are inca formata o identitate clara. Pentru asta este nevoie de formarea unei constiinte planetare, iar acest lucru nu se percepe doar cu mintea ci si cu sufletul. De exemplu, foarte putini oameni din uniunea de state europene au constiinta ca sunt europeni. Cei care se simt europeni reprezinta sub un procent din totalul populatiei (ghici cine?). Traditiile, religiile, istoria, limba, evolutiile unor grupuri, va tin legati de vechile energii. Sa nu ne fie teama sa dezvoltam o cultura, bazata pe unitate si avand la baza valorile spirituale. Unitate adica principiul Unic – Dumnezeu. Cele vechi ne pot duce la conflicte, dar cele noi nu au cum sa faca acest lucru pentru ca ele aduc pacea, armonia, unitatea si progresul real, durabil.

Desigur, va fi o parte dintre oameni care vor alege sa traiasca intr-un fel de azile de batrani, nimeni nu le poate interzice acest lucru. Ei vor reprezenta vechea energie, adica traditiile, religia, istoria, limba, evolutiile unor grupuri… Ei vor trebui sa inteleaga ca suntem mai mult decat atat, suntem nevoiti sa transcendem dualitatea amintindu-ne efectiv de valorile spirituale. Pentru ca fiecare am trait multe vieti in diferite culturi, folosind diferite limbi, aparand diferite traditii, dar agatandu-ne de una, nu facem decat sa ne priponim in vechea energie, in 3D. Cine va face un efort spiritual de bun simt, va intelege toate acestea si va lasa deoparte copilaria trista a umanitatii, pentru a merge cu incredere spre o tinerete frumoasa, sanatoasa si viguroasa, in care pacea, armonia, unitatea si progresul vor fi la baza noii civilizatii umane. Nu se va putea merge pe reformarea celor deja existente, deoarece foarte putine vor reusi acest lucru caci la baza lor se afla valorile duale.”

De la spiritualitatea dacica la noua civilizatie
Dar cum se face ca, desi la baza spiritualitatii dacice au stat valorile spirituale, aceasta civilizatie a disparut? Trebuie sa facem o diferentiere aici. Marea masa a dacilor nu era diferita de marea masa a romanilor, germanicilor, celtilor, egiptenilor sau persilor. Acestia au preferat valorile materiale urmand sa obtina teritorii, putere, bogatie, influenta. Daca te intinzi prea mult in exterior, fara a avea un avans asemanator in interior, mai devreme sau mai tarziu vei colapsa. S-a intamplat cu marile civilizatii din istoria noastra si se va mai intampla. Dizarmonia dintre interior si exterior nu tine cont de marime.

Exista un plan de contact cu pamantenii al civilizatiilor extraterestre?

In noile conditii (Noua Energie) sunt posibile contacte directe cu civilizatiile extraterestre doar dupa ce actuala civilizatie va atinge o oarecare maturitate, chiar peste cativa zeci de ani. Totusi e bine sa nu ne facem sperante desarte legate de aceste contacte, multi vor fi dezamagiti intr-o prima parte deoarece contactele vor fi sporadice, doar la intervale rare.
Aral: Exista planuri de contact, dar nu este specificata o data. Se va urmari cu o foarte mare atentie evolutia noilor suflete in trupuri umane a caror infuzie a inceput de ceva vreme, iar lucrurile se precipita. Sufletele evoluate intampina serioase probleme de adaptare, atat in privinta compatibilitatii cu ADN-ul uman, cat si cu dinamica societatii umane. In mediile esoterice se stie ca acestea manifesta ceea ce noi numim ADHD, autism, sindrom Asberger si altele asemanatoare. Multi dintre ei manifesta reactii de acest gen datorita procesului de adaptare la noul ADN dar si ca reactie la campul colectiv dizarmonios (energetic si mental) al umanitatii. Altii manifesta probleme grave inca din primele clipe ale vietii si sunt nevoiti sa reinceapa procesul de intrupare. Dar acesta este un sacrificiu asumat. La fel cum un parinte isi sacrifica chiar si viata pentru copilul sau asa sunt si ei. Sacrificiul lor este din iubire pentru noi, dar si pentru vindecarea umanitatii.

Vindecarea umanitatii – cum se va face?
Legat de vindecarea umanitatii, dar si de noua infuzie de suflete, se vor intensifica influentele civilizatiilor din Confederatia Galactica asupra acestui pamant (zona romaneasca este anahata Geei!). Vor fi trei directii de actiune. Pe de-o parte se va avea in vedere o intensificare a contactelor la nivel personal. Aceasta presupune realizarea de contacte telepatice cu cateva milioane de oameni in urmatorii 8-10 ani. Deja sunt monitorizate (de catre solarieni) cateva zeci de milioane de persoane, din toate categoriile, toate rasele, toate conditiile sociale, toate varstele, toate culturile lumii. Prin aceasta monitorizare se fac observatii privind evolutia corpurilor subtile in special energetic, mental si cauzal. Aral accentueaza faptul ca nu se are in vedere interventia asupra corpului fizic ori a celui emotional deoarece acestea sunt in zona efectelor, iar solarienii sunt interesati de cauze. Spre exemplu, corpul  energetic este supus unor influente puternice. Energiile planetei ii amplifica potentialul si totodata il obliga sa interactioneze cu energiile mediului. Acum ne aflam in situatia cand centrii energetici se pot deschide fara un efort prea mare. Acest lucru se intampla doar in anumite perioade de timp, cand planeta intra in zone energetice speciale, cum este Centura Fotonica. Deschiderea lor presupune atat amplificarea unor organisme deja existente din corpul energetic, cat si formarea de noi circuite energetice – a subliniat Aral.

Nu va asteptati la minuni din exterior

Este posibil ca Centura Fotonica sa ajute corpul mental, adica este vorba de eliminarea unor blocaje mentale sau la modificarea unor tipare rigide de gandire si reactie? Acelasi Aral: Nu va asteptati la minuni din exterior. Acestea ne vor obliga in sensul revenirii la normalitate, la armonie, la legile universale. Daca nu vom face eforturi in aceasta directie, lucrurile nu vor fi placute pentru noi. Multi vor avansa, dar pretul platit va fi mare. Vor putea fi ajutati doar cei care isi asuma responsabilitatea asupra propriei vieti, care depun eforturi pentru a evolua și, bineinteles numai in cazul in care vor cere acest lucru. Solarienii, pleiadienii ori alte civilizatii nu pot interveni in liberul nostru arbitru! Pentru cei care cer ajutorul si se observa ca aspiratia lor pentru evolutie nu este de fatada, vor fi ajutati mai usor sa inteleaga de ce se afla in situatia in care se afla, care ar fi optiunile pe care le au, care ar fi noile directii de actiune precum si multe altele.

Cum va sti cineva ca se afla printre cei monitorizati?
Aral: Va observa un punct de lumina din cand in cand. Este nevoie de cateva miimi de secunda, pentru a ne evalua toti parametri corpurilor subtile. Nu stam mai mult in preajma voastra, doar atunci cand observam ca cineva are potential, si lucreaza pentru a-l valorifica si imbunatatii, stam putin mai mult. Repetam: Noi nu avem nevoie decat de cateva miimi de secunda pentru a va evalua toti parametri corpurilor subtile. Nu stam prea mult in preajma voastra, numai atunci cand observam ca cineva are potential și lucreaza pentru a-l imbunatatii. Ca fapt divers – ghizii ori sinele nostru superior ne ajuta (in starea de vis, in astral) intervenind in mesajele care nu au putut fi decodificate de catre constient. Ghizii nostri terestri ne pot atentiona prin „semnale” cum ar fi mirosuri speciale, senzatii de adiere, ori senzatii de  rece sau cald – moment in care suntem intr-o dispozitie de a primi mesaje ori diverse interventii pe corpurile subtile. Mai simplu: este indeajuns sa stam intinsi, relaxati si cu inima deschisa.

Ce se urmareste prin corpul cauzal?
Armonizarea celor patru forte de dinamizare a energiilor sufletesti: dorintele, aspiratiile, programul evolutiv si sistemul de reglaj karmic.
Presupunem ca ar ajuta daca am avea mai putine dorinte si ne-am concentra mai mult spre aspiratii – catre evolutie, depasirea propriei conditii si apropierea de divinitate. Trebuie sa deslusim foarte clar ceea ce vrem de la noi si de la viata. Neglijandu-ne anumite dorinte s-ar putea sa ne facem mai mult rau decat bine. Ascultati-va corpul! Ascultati-va inima! Nu neglijati ceea ce va soptesc!

Vor fi sprijinite sufletele colective.
Urmeaza o perioada destul de propice pentru formarea unor entitati colective care sunt in rezonanta cu legile universale. Rolul entitatilor cu vibratii inalte – solarienii este de a intari si armoniza legaturile intre toti cei care formeaza entitatea colectiva astfel incat sa se manifeste viziunea comuna si nu orgoliul unei persoane, armonia si nu dizarmonia. Referitor la dinamica grupurilor, formarea si distrugerea unor astfel de grupuri este normala intr-o prima faza. Este vorba de actiunea celor patru mecanisme ale corpului cauzal (dorintele, aspiratiile, programul evolutiv si sistemul de reglaj karmic). Chiar daca un grup s-a destramat va ramane lectia acestei destramari. Daca aspectele celor care au format grupul sunt autentice atunci vor cauta sa formeze un nou grup, care va fi mai armonios si mai bine inchegat. Nu vor mai fi sprijinite entitatile colective care au un sistem piramidal de conducere, ci grupurile care vor avea un caracter compact. Astfel de grupuri (excluzandu-l din capu locului pe cel piramidal), nu doar vor rezista in noua energie ci vor prospera intr-un scurt timp. Campul energetic unui astfel de grup va permite schimbul energetic si informational nu doar la nivel subconstient ci chiar la nivel constient. Mai mult, intr-un astfel de grup fiecare se va putea folosi de capacitatile celorlalti, indiferent de pozitia geografica, indiferent de varsta,  de categorie sociala sau de alta conditie…

Primii pasi trebuie facuti de noi. Intr-o prima faza grupurile vor fi ajutate sa se stabilizeze. Aceste conexiuni ale grupului sunt facilitate de catre noile conditii vibrationale. Important este ca grupul sa nu fie animat de catre asa-zisi lideri, sa nu fie o conducere de tip piramidal. In a doua faza, dupa ce vor fi facuti anumiti pasi, vom realiza conexiuni speciale intre un colectiv si diverse alte entitati energetice, incepand de la cele terestre la cele extraterestre.
Dupa Aral, a treia directie de actiune ar fi contactul cu entitatile care au in programul lor evolutiv misiunea de a determina schimbari majore in societatile in care s-au intrupat. La intrebarea daca vor face contacte directe, Aral transmite ca „nu e cazul nostru, deoarece vietuim pe un strat energetic mult superior voua”. Contactele directe vor fi facute de catre alte civilizatii apropiate noua – confederatia pleiadenilor, contacte cu siriusienii, cu arcturienii, ori cu cei din rasa gri. Unii dintre voi vor avea contacte la nivel fizic, dar nu veti fi constienti de asta. Repetam, este vorba de entitatile care au in programul lor o misiune speciala. Pleiadienii sunt fizic foarte asemanatori cu noi, oamenii de pe Pamant. Vor fi situatii cand va fi necesara prezenta lor in apropiere. Astfel de contacte se vor face numai cu cei care isi asuma responsabilitatea unor schimbari in societate, deci cu cei care se implica in diverse activitati precum administratie, stiinta si tehnologie, economie, justitie, politica. Aceste entitati au nevoie de o pregatire speciala inca din frageda copilarie. Exista si conexiuni cu o retea speciala de sateliti, mai ales ca suntem situati intr-un centru energetic important – zona romaneasca - anahata Geei!

(citeste continuarea: „Previziuni pentru Romania...” partea a II-a)

Sursa: http://remerra.blogspot.ro

Foto: Viocomsa

 

 

 

Niciun comentariu: