Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 martie 2012

3 PAMANTURI PARALELE de Sal Rachele* (I)

* Mediumul american Sal Rachele este autorul a trei cărţi publicate la editura „Proxima Mundi”: Viaţa la frontiera cunoaşterii; Transformări Planetare 2012-2030 – Mesaje de la Fondatori; şi Pământul se trezeşte: Profeţii 2012-2030.

**Am sintetizat pentru voi prima parte a acestor informaţii transmise în iulie 2010:
Ghizii transmit telepatic prin acest "uman" minunat - Sal Rachele. Ei se numesc Fondatori şi au fost implicaţi în sădirea iniţială a ADN-ului în zona Pământului în urmă cu multe milioane de ani; Fondatorii redescriu detaliat istoria timpurie a Pământului şi modul în care a evoluat omenirea. În continuare, Fondatorii vor descrie cele trei Pământuri care se manifestă simultan, în ceea ce numim „timp neliniar”. Ei se autodenumesc ca Dumnezei Creatori – singura diferenţă este că noi nu ne-am activat încă pe deplin potenţialul creator, ca Dumnezei Creatori…

Lumea „3 D” este lumea pe care o vedem zi de zi, lumea afacerilor, lumea competiţiei şi a luptei, a sărăciei, mizeriei şi suferinţei şi a bucuriei, a distracţiei, recreării toate acestea reprezintă lumea 3D.
Lumea „4 D” este lumea omului iluminat sau conştient. Aceasta este fiinţa umană care ştie cine este, care este conştientă de ea însăşi ca şi fiinţă conştientă creatoare, care trăieşte pe Pământ. Omul 4D este totuşi umanoid. Omul 4D are un corp umanoid care îmbătrâneşte, şi este predispus la boli, probabil în funcţie de cât de departe a evoluat fiinţa umană în densitatea a 4-a.
Fiinţa umană „5 D” este forma înălţată a corpului cristalin de lumină a fiinţei umane, iar în acest moment nu mai e adecvat să te numeşti „uman” ci „fiinţă înălţată de lumină” care trăieşte în ceea ce vom numi „Pământul de densitatea a 5-a”. Aşadar, discutăm despre 3 Pământuri simultane.

- Pământul de densitatea a 3-a – lumea definită prin expresia „treabă ca de obicei” – aşa cum o numim cu atâta afecţiune.
- Pământul 4 D – care este lumea omului conştient iluminat, iar aceasta este şi noua Eră de Aur care începe să se manifeste; se manifestă pe pământul 4 D.
- Apoi avem Pământul de densitatea a 5-a care este lumea Pământului eteric – a vibraţiei eterice, iar aceasta este şi lumea spiritelor naturii: zâne, spiriduşi, devaşi etc.
Când ajungem pe Pământul de densitatea 5-a, în corpul nostru cristalin de lumină, vom putea să comunicăm cu fiinţe care se află în densitatea a 6-a , printre care se numără mulţi dintre extratereştri şi fiinţe care au evoluat dincolo de forma noastră umană şi care probabil se află în formă radiantă de lumină, ce emană lumină într-un mod mult mai considerabil decât corpul nostru cristalin de lumină de densitatea a 5-a. Iar apoi, pe măsură ce urcăm la nivelele 7, 8, 9 etc. ajungem în tărâmul îngerilor, arhanghelilor, al maeştrilor înălţaţi şi, în sfârşit, când ajungem la nivelele 10, 11,12, ne aflăm în tărâmul numit în unele tradiţii „Lumile dumnezeieşti”. Fiinţe imense care ne apar ca stele, sori, centrali, sau chiar galaxii şi universuri întregi – dacă dorim să folosim această analogie. Desigur, acesta este modul în care creierul nostru percepe limitat mediile Fondatorilor, ale Maeştrilor Înălţaţi…

Ne apropiem de punctul de ramificaţie: 21.12.2012

Noi, aici pe Pământ, ca fiinţe umane, ne apropiem de ceea ce se numeşte „punct de ramificaţie” sau „punct de divergenţă”. Este un punct în care cele 3 linii temporale dominante încep să se solidifice ca linii temporale dominante. Pe Pământ, avem de mult timp o singură linie temporală dominantă, iar acum, de fapt vor exista 3 Pământuri care vor exista simultan începând cu 21 decembrie 2012 - acesta este un fel de punct de diviziune sau intersecţia, punctul critic de joncţiune – sau cum doriţi să-l numiţi.
Pământul de densitatea a 3-a va continua să existe şi după această dată, dar va părea că va coborâ pe spirala uitării – cum s-ar spune. Va părea că devine din ce în ce mai haotic, din ce în ce mai negativ. Probabil că pe Pământul 3 D vor rămâne cca. trei sferturi din oamenii care trăiesc în prezent pe Pământ, care vor părăsi Pământul 3D şi se vor duce în alte lumi şi alte sisiteme solare ce sunt pregătite în mod special să primească aceste suflete ce părăsesc planul Pământului. Acestea sunt sufletele care nu pot ţine pasul cu frecvenţele ce cresc cu rapiditate, ale Pământului însuşi.
Este un pic dificil să descriem aceste evenimente, deoarece este vorba atât de timp liniar cât şi de timp neliniar. Timpul liniar spune că noi ca fiinţe umane evoluăm din densitatea a 3-a spre a 4-a, spre a 5-a, spre a 6-a ş.a.m.d. sub forma a ceea ce numim „spirala înălţării”. Realitatea noastră neliniară sugerează faptul că toate aceste lucruri se întâmplă simultan: Pământul 3D, care se degradează devenind mai negativ, dacă doriţi să folosim această expresie – Fondatorii nu pun un accent special pe acest cuvânt, dar va părea că este mai negativ, mai multe boli, mai multe cataclisme, lucruri de genul acesta şi fiinţe care de fapt, pleacă, mor îşi lasă în urmă corpurile fizice – probabil trei sferturi din omenire – aceasta este cea mai recentă estimare – într-o perioadă cuprinsă între 20 şi 30 de ani. Nu vor pleca cu toţii pe 21 dec. 2012 – acestea sunt informaţii greşite, pe care, din nefericire, unele mediumuri le răspândesc pe Pământ. Dar va dura un timp – 20, 30, 40 de ani până ca toate acele suflete să plece. Slavă Domnului, deoarece ar fi un haos de nedescris, dacă trei din patru fiinţe s-ar decide deodată să plece în acelaşi timp.
Vor exista mai multe metode prin care aceste fiinţe vor pleca. Cea pe care o vedem ca fiind cea mai populară alegere pentru plecare va fi insuficienţa sistemului imunitar. Iar aceasta poate apărea sub formă de boli, viruşi şi bacterii exotice, contaminare din cauza poluării, inclusiv o posibilă contaminare din cauza scurgerii recente de petrol din Golful Mexic, aşa-numite super-insecte, super-viruşi – această plecare poate lua diferite forme atunci când o priviţi dintr-o perspectivă 3D pură. În realitate este pur şi simplu o alegere pe care o face acel suflet. Dacă acel suflet s-a hotărât că nu poate ţine pasul cu ritmul înălţării Pământului în dimensiunea a 4-a şi într-a 5-a. Aşadar, este o alegere a sufletului. Nu este o pedeapsă din partea lui Dumnezeu; în realitate nu e un lucru negativ d.p.d.v. a densităţii a 3-a. Dacă mergeţi în densităţile mai înalte, veţi vedea că toate fac parte din desfăşurarea perfectă a Planului Divin pentru acestă planetă.
Densitatea compozită sau nivelul mediu de vibraţii al Planetei pământ este densitatea a 4-a. Începând cu 21 dec. 2012, această planetă va deveni o planetă de densitatea a 4-a, la aceasta ne referim când aducem vorba de linia temporală a Pământului. Va exista Pământul de densitatea a 3-a şi Pământul de densitatea a 5-a, dar majoritatea sufletelor care vor continua pe acest Pământ vor experimenta cu oameni iluminaţi de densitatea a 4-a. Aceasta ar fi majoritatea. O mică parte dintre noi se vor înălţa mai departe în formă cristalină a corpului de lumină de densitatea a 5-a şi vom experimenta Pământul într-un mod cu totul diferit de ceea ce am văzut vreodată sau probabil, aţi avut viziuniale acestuiaîn meditaţiile voastre ori poate aţi văzut artişti viziopnari care au desenat concepţii a cum ar putea să arate – toate lucrurile licărind, scânteind şi strălucind şi capacitatea de a vedea zâne, spiriduşi, devaşi şi anumite fiinţe angelice care îşi pot coborî vibraţia până la nivelul 6. Motivul pentru care nu i-aţi putea vedea pe cei care se află mai sus de nivelul 6 este că există o întrepătrundere de aproximativ o dimensiune, dacă doriţi să folosiţi această sintagmă şi astfel, dacă vibraţi la nivelul 4 puteţi interacţiona cu oameni ce vibrează la nivelul 3 şi cu fiinţe ce vibrează la nivelul 5 iar dacă vă aflaţi la nivelul 5, putem interacţiona cu nivele 4 şi 6. Există o diferenţă de aproximativ un spectru de fiecare parte.
Putem vedea multe întrebări legate de înălţare - cum va arăta şi cum o vom simţi, dacă vom fi invizibili sau nu faţă de cei care încă nu se află la acel nivel. Astfel, aceia dintre noi care trecem la nivelul 5, de fapt, în cele din urmă vom deveni invizibili faţă de cei aflaţi la nivelul 3. Vom fi vizibili faţă de cei aflaţi la nivelul 4, ajutându-i să reconstruiască Pământul după transformările planetare.

SALTUL GALACTIC

În legătură cu scurgerea de ţiţei din Golful Mexic, lumea noastră şi sufletele din ea trec prin schimbări extraordinare, indiferent de ce alegeri facem noi, ca fiinţe umane, aceste schimbări tot vor avea loc, deoarece există Saltul Galactic, despre care am vorbit în cartea „Transformări Planetare 2012-2030” în care se intră în multe detaliii asupra a ceea ce se întâmplă şi este unic şi specific pentru Pământ. Avem Alinierea Precesională din 2012 şi avem şi Saltul Galactic care a început aproximativ în 1950 şi se va încheia în jurul anului 2100 e.n. Acesta este un Salt pe care oamenii de ştiinţă au început să îl observe în ceea ce priveşte Soarele nostru, deoarece această Zonă Electromagnetică Nulă – aşa cum este numit Saltul uneori – crează o slăbiciune a câmpului electromagnetic al Soarelui şi al planetelor. Iar oamenii de ştiinţă încep să observe o slăbire a câmpului electromagnetic atât al Soarelui cât şi al Pământului, cât şi al Planetelor gazoase gigantice exterioare ale sistemului nostru solar: Jupiter, Saturn, Uranus şi Neptun. Şi pe măsură ce acest Salt Galactic devine mai pronunţat, iar câmpul electromagnetic devine din ce în ce mai anulat – mai puiţin dualist – avem ceea ce oamenii de ştiinţă numesc „câmp de Punctul Zero”.

CÂMPUL DE PUNCTUL ZERO

„Câmpul de Punct Zero” sau „câmp rezonant” sau „câmp rezonant superconductor” – toate aceste sunt diferite denumiri, care în realitate denumesc fenomene separate, dar înrudite suficient de mult pentru scopurile noastre. (Cerem scuze fizicienilor cuantici pentru faptul că am pus toate aceste cuvinte într-o singură propoziţie).
Atunci când avem o reducere a dualităţii câmpului elecromagnetic, deschidem un portal în ceea ce numim „tărâmurile eterice” următorul nivel de mai sus – în acest caz ar fi vorba de un „portal ascendent”, aceasta însemnând că trece de la nivelul 3 la 4, sau de la nivelul 4 la 5 – în funcţie de starea în care ne aflăm în cadrul portalului. Există şi portaluri descendente, unde de fapt am putea merge în direcţia cealaltă, dar aceasta este o altă poveste pentru altă dată.
Aşadar, putem spune că trecem clasa. Putem spune că trecem din clasa a 3-a în clasa a 4-a, într-o gigantică şcoală cosmică. Iar câţiva dintre voi v-aţi aflat până acum la nivelul 4 şi veţi trece la nivelul 5. Hai să dăm nişte numere legate de numărul aproximativ de suflete care ocupă cele 3 Pământuri diferite:
Pământul de densitatea a 3-a aprox. între 5 şi 5,5 miliarde de suflete (ocupă Pământul 3D) şi majoritatea acelor suflete în cele din urmă plecând de pe Pământ dincauza diferitelor situaţii – cutremure, inundaţii, foamete, insuficienţa sistemului imunitar, războaie – că veni vorba, nu vedem că un procent foarte mare ar pleca din cauza războiului în anii ce urmează. Desigur, toate acestea sunt supuse liberului arbitru, iar dacă suficient de mulţi dintre noi decid să se trezească – ei se află în prezent la nivelul 3D iar dacă trec în 4D, atunci cifrele se vor schimba, , iar severitatea schimbărilor se va modifica şi ea. Aproximativ între 1 şi 1,5 miliarde – posibil până la 2 miliarde de suflete – sunt programate să treacă pe Pământul de densitatea a 4-a, să treacă clasa împreună cu aspectul Pământului, care trece de la 3D la 4D. Sună un pic neclar deoarece aţi putea spune că, dacă trece clasa, atunci nu există Pământul 3D. Ei bine, există totuşi. Asta deoarece, pe măsură ce ne ridicăm vibraţia, aceasta devine din ce în ce mai inclusivă. Astfel, Pământul de densitatea 4-a practic conţine Pământul de densitatea a 3-a, iar Pământul de densitatea a 5-a practic conţine Pământurile de densităţile a 3-a şi a 4-a. Este ca un Pămnt în interiorul unui Pământ, în interiorul unui Pământ – este un pic mai exact. Întrucât avem de-a face cu semantica limitată a limbajului nostru vom folosi expresia „Pământuri simultane sau „3 Pământuri paralele”, deşi în realitate există un singur Pământ care vibrează simultan în 3 dimensiuni diferite. Aşadar, acei dintre voi care rămâneţi împreună cu Pământul, trecând în densitatea a 4-a, vom moşteni Pământul – „cei blânzi vor moşteni Pământul”, aşa cum au spus profeţii noştri – Era de Aur, a păcii şi prosperităţii va răsări pentru aceia care rămân pe Pământul de densitatea 4-a. Cei care rămân pe Pământul de densitatea a 3-a vor pleca de pe Pământ, iar Pământul de densitatea a 3-a va deveni destul de inospitalier pentru o vreme. Vor exista foarte puţine lucruri potrivite pentru viaţa de densitatea a 3-a pe Pământul de densitatea a 3-a.
Pământul de densitatea a 4-a va fi Pământul pe care vom avea energie gratuită nelimitată, vom avea un cer albastru strălucitor, apă potabilă curată şi pură, sol fertil pentru a cultiva vegetale şi fructe organice, energie eoliană, hidro- şi solară şi, în cele din urmă, energia electromagnetică, care se branşează direct în câmpul electromagnetic de Punctul Zero.
În prezent, în diferite locuri din lumea noastră se află produse câteva tipuri ale acestor dispozitive. Ele nu vor putea produse la scară largă până când conştiinţa de masă de pe Pământ nu va fi fost elevată suficient de mult, încât să le accepte, deoarece această lume nouă va fi o lume a păcii şi prosperităţii, o lume a abundenţei. Ea a fost promisă de la începutul timpurilor, iar acum ajunge să se manifeste. Vom începe să o vedem în următorii 5-10 ani, când va exista o conştientizare masivă, nu numai a ceea ce este posibil, probabil, dar şi inevitabil – care este această Eră de Aur a omenirii.
Aproximativ 1,5 - 2 miliarde de suflete vor moşteni acest Nou Pământ – acest Pământ de densitatea a 4-a, care reprezintă 25% din populaţia noastră curentă. Populaţia Gaei este de aproximativ 7 miliarde în prezent, dar apoi vom avea între 15 şi 30 de milioane de suflete care trec în densitatea a 5-a a Pământului printr-un proces pe care Sal Rachele îl numeşte „înălţare fizică”, în care ne luăm corpul cu noi în tărâmurile mai înalte. Nu îl mai lăsăm în urmă aşa cum mulţi dintre yoghini au făcut-o în trecut, în momentul de iluminare, în care spuneţi – „Ei bine, de acum nu mai am nevoie de corpul fizic, mi-am încheiat lecţiile pe Pământ, o să mă înalţ acum la Ceruri şi o să-mi las corpul în urmă…”
Se numeşte „înălţare spirituală”, atunci când vă abandonaţi corpul. Se numeşte „înălţare fizică” atunci când, de fapt, vă transmutaţi celulele formei voastre fizice şi vă convertiţi forma fizică dintr-o formă de viaţă muritoare, pe bază de carbon, într-o formă de viaţă nemuritoare, pe bază de siliciu. Şi, în cele din urmă, pe măsură ce acest corp cristalin de lumină continuă să evolueze, va începe, pur şi simplu, să radieze lumină. Veţi putea să vedeţi o lumină strălucitoare aurie prin jurul corpului de lumină de densitatea a 5-a în timp ce vibraţiile acestea se ridică, iar apoi, desigur, la un anumit moment, el se va transforma în lumină pură – într-un anumit moment, mai îndepărtat al procesului nostru de evoluţie.

Îi mulţumim lui George Acu pentru traducere.
(va urma)
Posted by Picasa

Niciun comentariu: