Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 februarie 2011

Responsabilitatea propriei LIBERTĂȚI

Moto:
„Când cineva vorbește din inimă simți, pentru că te inspiră. Când vorbește din creier ne fură energia.”

Umanul nu trebuie să fie plin de defecte, el trebuie să fie Divin!
Dacă suntem supărați, suntem supărați, dacă suntem bucuroși, ne bucurăm. Hai să nu mai creăm stări artificiale. Apropo de evenimentele recente petrecute în Egipt. În Egipt nu există numai 100.000 sau un milion de oameni care se răscoală, ci este vechea energie care se eliberează. Sunt spirite energetice blocate în pământ, în pereți, care acum ies la suprafață pentru a fi eliberate. Noi la știri nu vedem decât vârful aisbergului, sunt milioane de spirite care pleacă acum. Vechile aspecte vor să plece, dar noile aspecte ale spiritelor din zona Egipt nu pot să plece datorită tradiției…
Mulțumiți-i lui Dumnezeu, adică vouă, că rupeți tradiția! Acest fenomen se va răspândi, se va schimba felul de conducere, viziunea asupra puterii, puterea. Simțiți conștiința de masă și respirați, nu prin minte, ci prin inimă. Ce este conștiința de masă? Ce vor oamenii?
În primul rând Iubire - un lucru ciudat care încă, este legat de control, de putere. Controlul, pentru că oamenii iubesc și urăsc în același timp controlul. Oamenii vor libertate, pace, siguranță și, dacă se poate un Cadillac, o mașină de lux.. Mai vor cunoaștere, să știe ce se va întâmpla în viitor, să știe adevărul.
Supraviețuirea înseamnă hrană și iubire. Se aud tot felul de povești că lumea rămâne fără energie, fără petrol. Dar asta nu este chiar atât de rău, pentru că există tehnologii noi care vor veni și care vor „supăra” sistemul. Această lume va avea suficientă energie pentru a se susține. Hai să realizăm că suntem Merlin, iar energia trece de la o formă la alta, deci nu vă îngrijorați pentru supraviețuire. În cel mai rău caz vom… muri. Mergem dincolo, celebrăm împreună cu spiritele și apoi vom dori să revenim, să ne întoarcem. Cei din Lemuria, din Atlantida… tot noi suntem! Noi am murit de mii de ori. Noi plecăm înainte de a pleca. Creierul moare înaintea corpului cu câteva zile. Corpul mai funcționează din inerție puțin. Spiritul e atât de inteligent încât să părăsească lumea înainte de adevărata plecare.
Oameni vor să socializeze.
Comunitatea a apărut în Atlantida. Oamenilor le era frică să stea cu ei înșiși și au creat comunitatea. Este bine până la un punct în comunitate, dar a dispărut individualitatea și s-a creat conștiința de masă. Unii au încercat ani de zile să scape de conțtiința de masă. Oamenii nu se acceptă pe ei înșiși dar așteaptă acest lucru de la societate, din exterior, pentru că în interior nu există. Dacă vrei să faci un om să se simtă bine, acceptă-l! În general, oamenii sunt speriați de singurătate. Există și dilema de a-ți fi suveran, de a-ți fi suficient ție însuți. Eu sunt cel ce sunt. Și cine sunt prietenii mei? Maeștri Ascensionați, of ce plictiseală, ar zice unii, mai bine amân acest lucru câteva vieți…! Odată ce înțelegem conceptul Eu Sunt, timpul devine o iluzie. Vă puteți imagina că Eu Sunt este suficient? Să fim doar noi cu noi o eternitate…
Din cele 10 lucruri pe care le vor oamenii LIBERTATEA este cel mai important! Este evident că lipsa libertății – este motivul pentru care sunt blocate energiile oamenilor. Ființa umană nu poate fi privată de libertate. Acest lucru vine de la Spirit, vine din interior. Pământul fizic devine liber. Gaia este un spirit, dar a venit și timpul ei, a venit timpul să facă din acest pământ un spațiu viu. Ea și-a făcut treaba. Ea eliberează apa, peștii, păsările.
A existat un mare impuls pentru libertate prin 1700 în Europa. Am vrut să eliberăm toate energiile puterii, dar lucrurile nu au mers conform planului așa că Adamus St. Germain alături de ordinele cu care lucra pe atunci au creat America – Noua Atlantidă și Australia.
Momentan se manifestă controlul guvernelor și opresiunea prin religie. Da, controlul prin religie predomină pe pământ acum. Toate sistemele de credință manipulează. Care este energia din spatele războaielor? Tot religia. Situația din Egipt se va rezuma tot la religie. Oamenii preferă, totuși, un control al religiei, decât din partea guvernelor. Și asta până când se trezesc!
Unora de frică, îngrijorare pierd controlul. Cea mai mare frică este repetarea unei traume pe care am trăit-o în altă viață. De pildă, dacă am fost arși de vii, ne este frică de foc.
Libertatea de a spune adevărul.
Puțini oameni vorbesc adevărul, ceilalți nu știu cum… Mulți pot vorbi din minte. Creierului îi place să se asculte, dar acela este gunoi. Adevăratul discurs vine din inimă. Când cineva vorbește din inimă simți, pentru că ne inspiră. Când vorbește din creier ne fură energia.
Oamenii caută libertatea. Orice ființă trebuie să aibă libertate. Toate ființele trebuie să treacă prin experiența pământului pentru a ascensiona. Îngerii nu pot experimenta viața, o pot doar simți.
Oamenii vor un anumit grad de libertate, dar vor obține ceva diferit. Cei din Tunisia ori Egipt sunt pregătiți pentru libertate? Azi libertatea are un nou sens: responsabilitatea. Câți oameni vor să-și ia responsabilitatea pentru corpul lor, pentru sănătatea, pentru viața lor? Mulți cer altora să aibă grijă de ei. Responsabilitatea asupra propriei abundențe, asupra credinței, asupra spiritului nostru. Este prea lejer să deschizi o carte și să crezi tot ceea ce scrie acolo.
Ce are loc în Egiptul anului 2011, se va întâmpla peste tot în lume, chiar și în toate țările așa-zis civilizate. Aceasta nu este o țară civilizată dacă oamenii sunt nevoiți încă să se mai ducă la serviciu. Dacă există acest sistem, nu există libertate. Această mișcare de eliberare va exista peste tot, mai ales în țările care au credințe limitate.
Restul lumii are probleme, noi avem energii!
Pentru că oamenii își vor privi familia, serviciul și pe ei înșiși și se vor întreba dacă au libertate, dacă au libertate față de trecut. Unii uităm elementele de bază, de pildă cum să respirăm. Este ușor să uiți, dar este important să respiri. Este greu când suntem panicați, în dramă, dar nu este decât energie, respirați-o. Recunoașteți că nu este decât energie, și apoi eliberați drama. Transmutați-o.
Libertatea poate fi sufocantă. Nu exisită libertate parțială. Libertatea este totul sau nimic. Oamenii vor o anumită libertate, dar adevărata libertate este libertatea sufletului, cea care transcende viața, moartea. Majoritatea nu sunt pregătiți pentru asta. Au tendința de a merge înapoi, înlocuind o formă de control cu alta. Li se va da circ și pâine și vor crede că au libertate, dar ceva din spiritul lor nu va crede. Vor spune „poate mâine va fi mai bine, poate copiii noștri o vor duce mai bine”, dar asta este lipsa de încredere, de credință adevărată în ei înșiși, în puterea lor lăuntrică…
Simțiți-vă propria cale de eliberare, simțiți-vă propria libertate. Aduceți-vă propria înțelepciune despre libertate.
Permiteți-vă să împărtășiți din inima ce este libertatea, adevărata
libertate, suveranitatea, lipsa de control. Respirați în ea, respirați
asupra ei.
Haideți să facem o călătorie către libertatea totală!
Sursa: ADAMUS; Next 7 (sinteză, mulțumim Alexandrei)

Niciun comentariu: