Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 ianuarie 2010

NU CREDE, INFORMEAZĂ-TE!

Pentru cei care mai vor să se vaccineze împotriva virusului A (H1N1), citiţi următoarele şi mai gândiţi-vă:
AH1N1 – este denumit „Vaccinul ucigaş”. Oare de ce?
24 Septembrie 2009: Dr. Fauci, director NIAID, SUA: "Semnele pe care le-au folosit oamenii de ştiinţă până acum pentru a evalua dacă un vaccin oferă într-adevăr protecţie, s-ar putea să nu fie valide… Este posibil ca noi nici măcar să nu fi identificat ceea ce este cu adevărat imunitatea şi asta e şi important dar şi umilitor.”
Anul 1976: 25 de morţi şi peste 500 de oameni paralizaţi în urma vaccinării în masă împotriva gripei porcine.
01 Aug. 2009: Dr. Vasile Astărăstoaie, preşedintele Colegiului Medicilor: „O.M.S. introduce dictatura medicală!”
19 Oct. 2009: Reputaţi medici germani, revoltaţi de folosirea vaccinului împotriva gripei porcine, acuză guvernul de minciună şi discriminare.
21 Oct. 2009: Senatorul Urban Iulian: „Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1!”
Anul 2008: S.U.A. – peste 20 de morţi şi 7000 de plângeri din partea fetelor care au suferit din cauza vaccinului Gardasil, produs de firma Baxter. Baxter International, companie implicată în câteva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri distribuite în 18 ţări cu celebrul virus aviar H5N1.
În 2006 guvernul britanic anunţă un plan de vaccinare al întregii populaţii cu vaccinuri Baxter în caz de pandemie de gripă.

Efectele, contraindicaţiile
Dar iată şi efectele vaccinului AH1N1:
- autism, sindrom de atenţie deficitară;
- scleroză multiplă, deficienţe de vorbire;
- paralizii, alte boli autoimune;
- infertilitate.
Virusul AH1N1 a fost sintetizat în laborator: s-a extras material genetic de la un cadavru din 1918, când au murit, de gripă spaniolă, cel puţin 50 de milioane de oameni din întreaga lume. Virusul a fost apoi combinat în mod artificial cu virusul comun H3N2 şi o minoră genă de lipitură din Eurasia – H5N1 – tulpina gripei aviare.
În S.U.A., Centrul Naţional de Informare asupra Vaccinurilor a cerut administraţiei Obama să aducă dovezi că „vaccinarea împotriva Ah1n1 este necesară şi fără riscuri de sănătate.”
Paul Joseph Watson, Prison Planet, 31 August 2009: „Un document pentru uz intern dezvăluie planurile guvernului francez de a impune vaccinare în masă asupra întregii populaţii.”
The Times: „Marea Britanie se pregăteşte pentru un program de vaccinare în masă, care se va dovedi o nebunie, dat fiind că vaccinul împotriva gripei porcine nu a fost suficient testat.”
Ziarul elveţian „Le Matin” a criticat decizia guvernului de a cumpăra 13 milioane de doze de vaccin anti gripă porcină, pentru populaţia de 7,5 milioane de locuitori.
Suedia a fost forţată să cumpere 18 milioane de vaccinuri în cazul unei pandemii de nivel 6 declarate de OMS.
Jurnalista austriacă Jane Burgermeister: „Înalţi oficiali ai SUA, ONU şi OMS fac parte dintr-un sindicat internaţional al crimei. Acest grup este pe cale să comită cel mai mare genocid din lume, folosindu-se de vaccinul împotriva virusului AH1N1”. După această dezvăluire, jurnalista a fost concediată. (Acest sacrificiu suprem - adăugăm noi, este motivat şi prin „iminenta” criză alimentară globală, declamată tot de „înalţii oficiali”!?)
Kathleen Sebelius, participantă la întrunirile Bildelberg Group: „Producătorii noului vaccin, precum şi oficialităţile federale, vor fi imune de eventualele procese ce ar rezulta ca urmare a preconizatei vaccinări în masă.”
În Iulie 2009 au fost înregistrate 40.617 cazuri de gripă în S.U.A. din care 319 decese, ceea ce înseamnă o mortalitate de 0,8%. În Marea Britanie s-a ajuns la cifra de îmbolnăviri record de 100.000, cu un total de 30 de decese, ceea ce înseamnă o mortalitate de „numai” 0,03%. Rata de mortalitate este mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită.
Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur (doza conţine o substanţă numită tiomersal) şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi…
PS: Precizez că sunt împotriva vaccinării, chiar şi după regretata moarte a actorului Toni Tecuceanu..., pentru că există suficiente metode de prevenţie, printr-o viaţă echilibrată, inclusiv prin leacuri băbeşti, ori sucuri din crudităţi - legume sau fructe indigene.
Surse info: http://swinefluupdate.us/; http://reuters.com/; http://guardian.co.uk/; http://waynemadenreport.com/; http://saccsiv.worldpress.com/; http://antena3.ro/
Posted by Picasa